Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma benyúltam magamnak életembe...

Ma benyúltam magamnak életemben először a hüvelyembe, de valami nem stimmel. Mi lehet EZ?

Figyelt kérdés
Mindig is azt mondták a fiúk nekem, milyen jó szűk vagyok, de most már nem is biztos. Ugy kepzeltem el a hüvelyt, mint egy sima falú akármit...ha végigtapogatom magam, igen, minden oldalról sima, kivéve a hasam felől.ott egy nagy recés diónyi dudort tapintok, ami szükké tesz...ha ez a G pont, nem volt nagy tudomany felfedezni..vagy mi ez? rák?recés felszinnel? segitsetek!!!
2009. jún. 7. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A méhszáj leghátul van, és furcsa érzés, amikor megtapintod, van, akinek kicsit fáj is. Többnyire el sem lehet érni, csak a ciklus közepe felé húzódik kicsit lejjebb.

Nem értem pontosan, mekkora és milyen alakú az a dudor. Az én hüvelyem teljes felületében redőzött, mert még nem szültem (30 vagyok), ezen belül a hasfalam felől van egy kb ötvenforintosnyi terület, ami még sűrűbben redőzött, és érzékenyebb, mint a többi rész. Ez a G-pont, vagy G-folt, ami ingerelve pisilési ingerhez hasonló érzést vált ki.

Ha bizonytalan vagy, akkor menj el nőgyógyászhoz. Évente amúgy is el kell menned hozzá, az évenkénti ajánlott méhnyakrákszűrés miatt. Saját magától is meg fogja viszgálni a nemi szerveidet, de nyugodtan említsd meg neki a kétségedet, nem fog kinevetni.

2009. jún. 7. 16:52
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a rövid es a hosszu válaszadónak is. azt nem is tudtam, hogy redőzöttnek kell lennie, aki még nem szült. olyan jó, hogy valaki meghallgat, és minden ketsegemet ide irhatom.

akkor ne izguljak, hogy a bejárattól az egész hasam felőli oldal recés?kicsit ijesztő igy megismerni a hüvelyemet.

ha szülni fogok, megvaltozik?

2009. jún. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!