Sárgás váladék lehet felfázás jele, vagy candida gomba?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 14:19
1/7 anonim válasza:
Sárgás váladék nem általános Candida tünet. Mikor sárgás? A wc-papíron vagy a bugyira száradva? Ha csak a bugyira száradva sárgás, azzal semmi gond, normális.
2/7 anonim válasza:
a kérdésed annak a jele, hogy vagy olyan hülye, hogy nem mész orvoshoz...
3/7 A kérdező kommentje:
Ilyen embereknek, mint te vagy nincsen mit keresniuk a gyakori kerdeseken. A szolgaltato le kellene tiltson. Hidd el, hogy valoban kerdes szamomra ez, emiatt kerdezem. En nem szoktam masokat lehulyezni, ha valamit en jobban tudok.
Maskor legyszi, ne reagalj igy.
2012. febr. 26. 14:42
4/7 anonim válasza:
Ha a folyásod sárgás, és kellemetlen szagú, az utalhat gombára is. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy a folyásnak kevésnek kell lennie, és kissé nyúlósnak, fehéres-színtelennek, szagtalannak. Felfázásnál fáj a pisilés. remélem tudtam segíteni :)
5/7 anonim válasza:
A sárga vagy zöldes inkább baktériumfertőzés jele, mint gombáé. De menj orvoshoz, kérj váladékvizsgálatot, akkor kiderül. Innen úgysem fogjuk tudni.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. Ekograf vizsgalaton mar voltam, ami kimutatta, hogy a vesem fel van fazva, es tozegafonya alapu gyogyszert szedem. Ezert nem tudom, hogy ez a valadek is ennek a tunete lehet.Amikor az orvosnal voltam, akkor meg nem vetem eszre ilyen valadekozast.
2012. febr. 26. 20:14
7/7 anonim válasza:
tegnap 14:35
A kérdezőnek igaza van! Próbálj meg normálisan viselkedni, vagy ne irogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!