Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már mással is ilyen? Ha...

Volt már mással is ilyen? Ha igen, ez mennyire gyakori jelenség? Van ennek köze a terhességhez?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek most kéne, h megjöjjön.Sosem pontos neki..legutóbb kb 25.n jött meg...gondoltam most is ilyen tájban kéne...már fájogatott a hasa, fel volt puffadva, idegeskedett, minden előjel megvolt...volt pecsételő vérzés is...rendesen, mint előtte...voly olyan is, h simogattam, és akkor, mikor felizgult, megfájdult a hasa...ilyen általában minden havi előtt van..de még ma sem jött meg..és most a hasa sem fáj...mondta, h nem folyamatosan szokott, hanem úgy, h kicsit, aztán elmúlik meg stb....MINDIG óvszerrel védekeztünk, sosem ment mellé, nem érintettem hozzá, nem szakadt ki..mindig kezet is mosok, mielőtt hozzá érek stb..tegnap sokat szeretkeztünk, lehet, ez is kihatással van rá, h még nem jött meg...igazából nem is késik...mert sosem pontos...szinte mindig a 30. nap utánra jön meg..volt már 36 napra is...de akkor most szerinted meg fog neki jönni? az alapján, amit leírtam, lehet vmi gond?
2012. febr. 25. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a menzesz előtti jelek megvannak, biztos meg fog jönni neki. Csak türelem.
2012. febr. 25. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:
és ez tuti? mert olvastam, h azok a jelek akkor is megvannak, ha kimarad
2012. febr. 26. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bizonytalanok vagytok, vegyetek egy tesztet.
2012. febr. 26. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Hiába védekeztek bármivel, egy kis esély mindig van a teherbeesésre, úgyhogy teszteljen ha nem jön meg neki.

A menstruáció előtti jelek semmit se jelentenek, mert terhesség esetén gyakran előfordul úgynevezett "köztesvérzés" amikor a szervezet hormonálisan "emlékszik" hogy menstruálnia kéne, és produkálja a tüneteit, sőt még akár vérzést is (bár ez általában jóval gyengébb a normálisnál, de nem mindig), de attól a terhesség már fönnáll

azért azt meg kell jegyezni, hogy a köztesvérzés csak az első 3 hónapban gyakori, de van akinek végig van

2012. febr. 28. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:
ma is görcsölt a hasa...vagyis nem a hasa, hanem ott 2 oldalt..azt mondta, h neki havi előtt mindig ott szokott és mindig a 30. nap után jön meg..de ez már a 36. nap..ma is fájt ott neki két oldalt, meg puffadt is...most akkor mi van már?
2012. febr. 28. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

csinált már terhességi tesztet? ha nem, akkor csináljon, mert lehet, hogy terhes

ez van

2012. febr. 28. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Minden kommentelőnek köszönöm a bíztatást, h vette a fáradtságot...de most olyan szinten dühös és ideges vagyok...SAJÁT MAGAMRA!Nem bírom elhinni, h idegesítettem saját magamat, a barátnőmet...titeket..na jó..titeket nem idegesítettelek, de az elmúlt hetemet olvasással töltöttem...és megnéztem egy régebbi kérdésemet...és kiderült, h a barátnőm havija nem 25.-én, hanem 30 v 31.-én jött meg..szóval egy mocskos hetet tévedtem..még pont időben van..egy percet sem késik...most annyira nyugodt vagyok, h az kész..
2012. febr. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!