Égtetek már be a "havi problémátokkal"?
Figyelt kérdés
gondolok én arra a totál cikis jelenetekre amikor példáúl átázatatok. hol történt, mennyien vették észre?2009. jún. 6. 21:39
1/7 anonim válasza:
Én egyszer suliban áztam át. Két órás dolgozatot írtunk, és így sem tudtam befejezni, és bár előtte cseréltem betétet, de nagyon erős volt, és átáztam. A padtársam vette észre egyedül, de ő nagyon jófej volt, mondta, hogy menjek csak cseréljem ki, addig rádobta a pulcsiját, mert az enyémet a derekamra tekertem. Aztán mindenki kiment az osztályból órára, mert máshol volt, én meg letisztítottam a széket.
2/7 anonim válasza:
volt egy osztalytarsam aki valosaggal "elverzett" rendesen csurgott a szeke ala a ver. na az nem volt semmi:( szegenyt korhazba vittek akkor. azt hiszem nem volt kellemes erzes
3/7 anonim válasza:
Osztálytársam tesin ázott át,de úgy hogy ahova leült mindenhol vérnyom volt.Elég gázos lehetett.
4/7 anonim válasza:
bnöm amikor nálam aludt akkor ázott átt de segítettm neki rajta :D
5/7 anonim válasza:
egyik ismerősömnek strandon néztem végig ahogy lecsurog a lábán a friss vér..
6/7 A kérdező kommentje:
fú te jó ég :S ezek se semmi történetek
2009. jún. 10. 22:19
7/7 anonim válasza:
4.be volt kompetenciamérés éppen elmentem zsepiért és akkor jött meg 2.szor. Mikor visszaértem a helyemre az of.szólt hogy, fuss mert baj van.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!