Ma kellene bevegyem a fog. Gátlóm, mármint az 1 hét szünet után. Lesz valami baj, ha csak holnap este veszem be, tehát egy nappal eltolom?
Figyelt kérdés
Holnap akarok csinálni egy tesztet,ezért nem akarom elkezdeni..lehet felesleges már.2012. febr. 25. 19:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem legfeljebb pár napot majd várjatok, hogy tuti hasson, ha kell,és majd írd meg holnap mi lett!!!!
Mit szeretnél mit mutasson a tesz bogyó mellett?
2/6 anonim válasza:
Ne told el, mert összezavarod a hormonjaidat.
3/6 A kérdező kommentje:
remélem negatív lesz..bár 3 napja fájdogál jobb oldalt lent a hasam,hányingerem is van,szinte egész nap,de még éjjel is..szedtem antibiotikumot pont a hónap közepén és lehet gyengített a gyógyszeren..azért nem akarom bevenni a tabit,ha esetleg terhes vagyok,ne mérgezzem még tovább szegényt..
2012. febr. 25. 19:38
4/6 anonim válasza:
Az rosszullétek az antibiotikum miatt is lehetnek. Vagy már előtte is voltak?
5/6 A kérdező kommentje:
Az antibiotikumtól nem volt semmi bajom soha,és már 2 hete nem is szedem,meg annyira nem volt nagy dózis.Egyébként a gyógyszer mellett valaki terhes lesz,annak így megjön a menzesze?
2012. febr. 25. 19:51
6/6 anonim válasza:
Ha megjött rendesen a menzeszed, nem hiszem, hogy terhes vagy. De persze jobb biztosra menni. Lehet, hogy szüneteltetni kellene a gyógyszert, amíg nem tudod mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!