Mikorra fogok időpontot kapni? Elmondhatom neki?
Eddig gyerek és tini nőgyógyászhoz jártam,de ott 2 hét volt a várakozási idő,viszont nagyon kedves az orvos,ráadásul nő,ami nekem jobb lenne.A rendes nőgyógyásznál pedig csak pár napot kell várni,viszont ott férfi orvosok vannak,és ez nekem nagyon ciki.Sárgás folyásom van,és vmi pattanás-szerű is kinőtt a nagyajkamban.Jövő héten akarok elmenni dokihoz,de nem tudom mit tegyek.
Másik problémám,hogy szőrös vagyok,sokkal jobban mint egy átlagos nő,és ezt is el szeretném mondani a dokinak,de nem tudom hogyan.Nem mondja azt,hogy ezt ne nekem mondja?
17/L(1 hónap múlva 18)
Azért a sárga színű folyás utalhat fertőzésre, nem ártana megnézetni.
Egyébként ahogy érzed, akkor menj nődokihoz. De a gyerek nőgyógyászatból lassan ki fogsz nőni :)))
Igen,tudom,tisztában vagyok vele:D
Nem fehér,hanem piros,és a nagyajkamban van,inkább ilyen kis csomószerű,de már egyre kisebb,kb.2 napja jött ki.Lehet,hogy eltűnik magától?
Mindenesetre dokihoz mindenképp el megyek,nem azért kérdezem.
Ha egyre kisebb, valószinűleg el fog. Ha elmúlik,feltétlen mondd majd el a nődokinál,tájékoztatás jelleggel jobb tudnia róla.
A nődokitól pedig ne félj! Párom is hasonló cipőben evez,őt is bátorítanom kellett. A lényeg, hogy ha elmész,mondd meg szépen,hogy bánjanak veled odafigyelően,mert zavarban vagy,kellemetlenül érzed magad,stbstb...és hidd el,jól fognak bánni veled! :)
A szőrösödés hormonprobléma miatt is lehet, ha szerencséd van, az az orvos is csinál hormonvizsgálatot, akkor nem kell endokrinológus (ott nagyon nagyon sok a várakozási idő..)
Mikor először voltam nődokinál, én is rettegtem tőle, hogy nem nő, folyamatosan azt mondogattam magamnak, hogy nem férfiszemmel néz rám, hanem ahogy a háziorvos megnézi a torkomat :D Kicsit könnyebb érzés volt.
Később eljutottam nőhöz is, hát nem tudom, hogy csak rossz napja volt-e, de velem nagyon lekezelően viselkedett, pedig csak ellenőrzésre mentem vissza..
21L
Szia, mindenképpen női dokit keresnék magamnak, de addig is amig találsz egyet, nyugodtan menjél a gyerek nőgyógyászhoz! Talán őt is megkérdezheted, hogy tudna e ajánlani egy női dokit, de az ios lehet, hogyő is ellát felnőtteket is.
A női doki elötti vetkőzés, terpesztés sokkal elviselhetőb mint egy idegen férfi előtt, bár van aki ezt részesíti előnyben. Azomkívűl, -gondold el -, mennyivel egyszerűbb vele megértetni bármiféle későbbi problémádat is, hiszen ő is nő, aki nagy valószínűséggel már átélte mindezt, nem csak könyvből tanulta.
Nekem nő dokim van, és nagyon kedves, figyelmes, fél szavakból is ért engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!