Normális amit mindkét mellemben érzek?
Figyelt kérdés
Már kb 2-3 éve figyeltem fel rá, hogy ha a mellemet jobban megnyomogatom a belsejébe "golyó" szerű valami van ami kb betölti az egész teret és mindkét mellemben ugyanott észlelhető. Úgy hallottam ez normális, valami mirigyekekről van szó. Szerintetek normális, másnak is van ilyen? Nem kis csomóról van szó, hanem a melleim belsejét ha nyomogatom akkor érzem ezt a nagy "gömböt"2012. febr. 24. 18:17
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 17/L
2012. febr. 24. 18:17
2/5 anonim válasza:
igen a mell mirigyekböl meg zsirbol áll. mindenkinek ilyen nyugodj meg:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érzek pici "zyírmirigyeket is" elég sovány vagyok lehet ezért, de kicsit aggódtam emiatt, hogy mi ez a nagy gömb az egész mellem belsejébe.
2012. febr. 24. 18:26
4/5 anonim válasza:
Semmi gond. nyugodj meg. nekem is ilyen.
28F
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!