Nyálkás a fehér folyásom. Mintha az egész egy nyálkafonál lenne :s ez nagy gond? 15/L/sz
Figyelt kérdés
nemszeretnék nőgyógyászhoz menni :s2012. febr. 23. 18:17
1/8 anonim válasza:
Dehogyis, csak peteérésed van.
Szokj hozzá.
Nekem ilyenkor van, hogy mikor wc-re megyek, és letolom a bugyim, vagy 30 centire kilóg belőlem a "nyálkafonál". :D
Na, most jó gusztustalan voltam. :P :D
2/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, csak a helyzet, hogy én 2 évvel fiatalabb vagyok mint te.
3/8 A kérdező kommentje:
Atya Úr Isten!
nem tudjátok mekkora kő esett le a lelkemről :D
mert már ezt előtte is kiirtam,és mindenki aztondta hogy lehet gomba..menjek nőgyógyászhoz... köszi a válaszokat :D
2012. febr. 23. 18:24
4/8 anonim válasza:
Ugyanilyeneket írtak nekem is..xd
Ha szaga van akkor lehet, hogy gomba, de ha csak nyálkás akkor biztos, hogy nem.
Ne aggódj!
5/8 anonim válasza:
Ha büdi és viszket, akkor gomba :) ha nem, akkor normális peteérés :) ne félj :)
6/8 anonim válasza:
A cervixnyák, a termékeny nyák, a tojásfehérjéhez hasonló.
Ne aggódj! Minden ciklusban kb. a 12-16 nap között megfigyelhető.
7/8 anonim válasza:
Azért kezdj el keresgélni egy megbízható női nőgyógyászt, aki előtt nem olyan kínos a vetkőzés és a terpesztés mint egy idegen férfi előtt. Most még van időd, de ha hirtelen kellene, akkor már nem lesz esetleg...
8/8 anonim válasza:
Ha nincs rossz szaga, és nem viszket vagy csíp a puncid, akkor normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!