Sima orvosi vizsgálat fehérneműben? (bugyi-melltartó) Miért van rá szükség? Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Új háziorvosunk van, akinél bugyi-melltartóra kell vetkőzni egy szimpla vizsgálathoz. Torkot nézett, vérnyomás, meghallgatott, meg asztalon fekve megnyomogatta a hasamat. De miért kell ehhez a nadrágot is levenni? Ez normális, mással is előfordult már?
Nem mintha szégyenlős lennék, csak kíváncsi vagyok, hogy ez máshol is jellemző-e.
17/L
2012. febr. 22. 15:21
11/15 anonim válasza:
amikor a barátnőm és én átiratkoztunk a felnőtt háziorvoshoz, neki is bugyi-melltartóra kellett vetkőznie, nekem meg alsónadrágra. Szerintem nincs ebben semmi különös, mert azért ez teljesen más, mint pl. egy iskolaorvosi! Gyakorlatilag tetőtől talpig megvizsgált minket a doki, persze kulturált módon, nem úgy, ahogy itt már sokszor elhangzott. Örülök is neki, hogy ilyen alapos, sőt, évente egyszer behív vizsgálatra, azt a 10 perc majdnem meztelenséget meg ki lehet bírni a saját érdekemben.
12/15 anonim válasza:
betegség miatt voltál nála vizsgálaton vagy csak mert új lett a doki, ezért akart megvizsgálni?
13/15 anonim válasza:
Nekem is le kellett vetkőznöm bugyira amikor oltást kaptam+kivizsgált a doki még a melltartót is le kellett vennem amikor meghallgatott
14/15 anonim válasza:
Nekem is volt már, hogy úgy jött ki a lépés (felnőtt háziorvosnál), hogy hasnyomkodásnál melltartó nélkül, felül semmiben feküdtem. Ennek az volt az oka, hogy a doki utána EKG-t is csinált, és gondolom engem sem akart,, ugráltatni'' azzal hogy miután megnyomkod, felkelek, aztán felülről vetkőzzek, hanem gondolta így kényelmesebb,,, egy füst alatt' ' megcsinálja. Ja és mielőtt valaki azzal jönne, hogy perverz volt, női dokim van. Habár... Tudom ez sem jelent garanciát ma... :D
15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Akik írják hogy fehérneműre, bugyira, alsónadrágra kell vetkőzni, ott a zoknit/harisnyát is levetetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!