Egészségügyi küret-helyi érzéstelítésben?
Figyelt kérdés
Kinek,hol végezték a fenti beavatkozást helyi érzéstelenítésben?2012. febr. 22. 13:53
1/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy helyi érzéstelenítéssel végeznék, általában altatásban vagy legalább bódítással szokták.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az orvosom szerint lehetnem nem altatásban is,csak azt az oep nem finanszírozza,így ebben a kórházban nem is végzik.
Felhívtam egy magánklinikát,ott lehet érzéstelenítésben is..
Sajna ez van,pénz beszél.
2012. febr. 22. 14:04
3/9 Andizsuzsi válasza:
Van valami eü. oka annak, hogy nem búdításban akarod? Nekem a nyáron volt:(, semmi problémát nem okozott. Reggel bementem, délután haza, másnap már dolgoztam.
4/9 anonim válasza:
Nekem méhszájseb-műtétem volt kb. 10 évvel ezelőtt, én kértem hogy ne altatásban csinálják. Így vénásan kaptam kábítót, amitől nem aludtam el csak eltompította a fájdalomérzetet.
5/9 A kérdező kommentje:
Annyi oka van,hogy mindenhol le van írva,hogy egy akármilyen rövidke altatásnak is sokkal nagyobb a rizikófaktora,mint egy sima érzéstelenítésnek.
Ha megoldható érzéstelenítésben,miért altassanak?
2012. febr. 22. 14:09
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, az én orvosom még örült is neki, hogy nem kell aneszteziológus, de hát ez régen volt. Amikor három éve volt eü küretem, nem volt választás, csak altatásban lehetett.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mivel többen is írtatok biztosan úgy van,hogy az OEP csak az altatás műtétet támogatja ebben az esetben.Marad a magánkórház.
Köszönöm
2012. febr. 22. 14:25
8/9 anonim válasza:
Nekem szülés után pár órával volt. Mivel a méhszájam így nyitva volt, így semmi nem volt. De ha felajánlották volna az altatást, akkor sem kértem volna. (Utólag lehet, hogy igen. Szörnyű volt.:))
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok (8-as)
Mármint sem érzéstelenítés, sem altatás nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!