Most kakiltam és amikor megtöröltem picit vérzett nem a lyukból ömlik olyan mintha a bőröm vérezne ez mi? Valakinek volt hasonló?!
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 20:17
1/5 yuda válasza:
Ha egyszer egyszer előfordul, akkor semmi. kiszáradhatott a bőröd.. . . vagy jobban erőlködtél. . . vagy kemény volt a székleted. . . vagy ezek kombinációja.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát majdnem minden kaki után baj van? :S
2012. febr. 21. 20:30
3/5 yuda válasza:
Nem biztos.
Előbb elfelejtettem, attól is lehet, hogy hasmenésnél kicsípte és valahogy a wc papír dörzsöléstől kisebesedett...na mindegy, nem ötletelek tovább.
Szóval lehet csak azóta nem tudott begyógyulni rendesen. Biztos lehetne kenegetni valamivel, ami elősegíti a gyógyulást, de fogalmam sincs mivel. Szerintem ne parázz. menj el orvoshoz és biztos ad valamit és legalább megnyugszol jobban, mert hát tudod ez itt egy fórum, nem látunk semmit :D
Jobb is gondolom, csak arra utaltam, akármit mondunk, az attól nem biztos.Tutit úgyis orvos mond.
4/5 anonim válasza:
Üdvözöllek a székrekedésesek táborában.
Ez kellemetlen, de odafigyeléssel lehet enyhíteni a gondokon.
Sok folyadék, megfelelő mozgás, gyümölcsben és rostban gazdag étkezés.
5/5 anonim válasza:
Keményet kakiltál? Nehezen jött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!