Mi történik a mellemmel?
Figyelt kérdés
Januárban abba hagytam a fogamzásgátlót,(végig szedtem).ÉS most késik a menzeszem,és váladékozik a mellem.Szexuális kapcsolatot nem létesítettem.Mitől?Mi ez?Az orvosom,csak jövő héten rendel.2012. febr. 21. 10:11
1/6 bánomisén válasza:
A menstruációd nagy valószínűséggel azért késik, mert abbahagytad a tablettát és ez megzavarta a hormonháztartásodat. Hogy a mell is váladékozhat gyógyszer elhagyása után, erről még nem hallottam, de talán jön valaki, aki nálam járatosabb ez ügyben.
2/6 anonim válasza:
Hormonzavar jele is lehet, nekem amikor váladékozott a mellem, elmentem endrokrinológiára, ott elküldtek hormonvérvételre és kiderült magas a prolaktin szintem, ez gátolja a teherbeesést stb..egy olyan hormon ami a szoptatós anyák szervezetébe magas..na de én nem szoptattam..viszont teherbe se tudtam esni..kaptam gyógyszert fél év alatt rendbe jöttem. Lehet még nem állt vissza a hormonháztartásod a fogi gátló után de mindenképpen menj el dokihoz, ő majd elküld a megfelelő helyre.
4/6 A kérdező kommentje:
És ez mennyire veszélyes?
2012. febr. 21. 10:52
5/6 bánomisén válasza:
Jövő hétig biztosan megmaradsz, jövő héten meg látogasd meg a nőgyógyászodat.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen magas a prolaktin érték, nekem nagyon az volt, amúgy az agyalapi mirigy hibás működése okozza, apró jóindulatú daganatok hipofízisbe azaz az agyalapba, ha gyereket akarsz mindenképpen rendezni kell a sorsát és egyébként is, sok pcos betegnél is magas ez a szint, mensis zavarok , szőrösödés, ízzadás , túl száraz vagy zsíros haj, pattanások,akármi ..rengeteg féle tünete lehet érdekes módon nekem ezek közül egyedül a mell váladékozása volt még is horror magas értéket kaptunk, de gyógyszerrel hamar rendezték! Kezelni kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!