Nektek mikor volt az első menstruációtok?
Figyelt kérdés
Írjatok le történeteket.
Köszönöm.:)
2012. febr. 20. 19:46
4/17 anonim válasza:
11 és fél voltam. egyik hajnalban arra ébredtem, hogy vmi furát érzek a lábamnál. nem tudtam beazonosítani, hogy mi lehetett, és miután anya elment dolgozni, megnézem mi az, és megijedtem, mert nem tudtam, hogy hogyan került oda egy hatalmas tócsa alvadt vér.
5/17 anonim válasza:
Nekem 12,5 évesen jött meg karácsonykor, 26-án. :D
6/17 anonim válasza:
Nekem 11 évesen.Épp készültünk strandra,gyönyörű időben,bementem a fürdőszobába felvenni a bikinim és láttam,hogy sőtétbarna nyálkás folyás van benne.Megmutattam anyukámnak és ő mondta hogy nagylány lettem.Másnap reggelre már normális,piros volt.Ezrossz emlék maradt számomra,mert egy hete terveztük,olyan ottalvós,sátras kiruccanás lettvolna.
7/17 anonim válasza:
Pontosabban nem folyás,alvadt vér.Utolsó voltam.
8/17 anonim válasza:
13 évesen. Vendégségben voltunk, ott is aludtunk, s reggel arra ébredtem, hogy "nedves" a nadrágom. Szerencsére időben felébredtem, a vendéglátók ágya tiszta maradt.
9/17 anonim válasza:
nekem 14 évesen (nem sokkal szülinapom után) jött meg egy vasárnap reggel és csak annyi volt hogy fáj a hasam persze már azelött is fájt néha de nem törödtem vele csak mikor lementem pisilni akkor láttam az a barna trutyit a bugyimban
10/17 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg augusztus 31-én :D Másnap suli meg minden... :S fájt a hasam nem örültem neki :P 5 napig csak barna folyásom volt. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!