Mire utalhat a folyamatos sárgás színű folyás? Bajt jelent?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 14:11
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan lányok/nők, akiknek alapvetően több a folyásuk (pl. én). Ha ez nem szagos, nem okoz viszketést, kellemetlen érzést, akkor nem jelent bajt. De ha megnyugtat vagy kétségeid vannak, inkább menj el egy nődokihoz, hogy vizsgáljon meg.
2/4 anonim válasza:
Folyása mindenkinek van söt mindenkinek kell hogy legyen aki menstruál, ez a peteéréssel tartozik egybe.
De a folyás átlátszó vagy fehérs szinü lehet, nincs szaga(nem erös vagy feltünö) és nem fáj. ha neked ez sárgás, és esetleg viszketsz, fáj, stb... menj orvoshoz. lhete egy gyulladás, vagy fertözés vagy akár mi is.
3/4 A kérdező kommentje:
nem viszket/fáj satöbbi, nem érzem,csak estére éktelenkedik a bugyimon egy sárga folt...
2009. jún. 5. 16:49
4/4 anonim válasza:
ennek a folyasnak a szine altalaba atlatszo,feheres vagy SARGAS es igenis van szaga csak nem eros es sztem csak akkor menj dokihoz ha ennek valtozik a szine mondjuk barnas lesz vaagy zoldes meg ha nem is viszket es ha viszket is akkor meg plane ugyanis lehet hogy valami gombas fertozesed van vagy egyeb
de szerintem megnyugodhatsz mert ez normalis akkor kene aggodj ha ez nem lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!