Veletek is előfordult már, hogy pattanás nőtt oda lentre?
Figyelt kérdés
Velem már többször is,de most nem a bőr-részre,hanem egészen belülre...ez még mindig pattanás vajon?Mit tegyek vele?Elmúlik magától?2009. jún. 4. 22:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon foglalkozz vele. Minél többet cseszteted annál biztosabb hogy begerjed. ha 1-2 hét után sem múlik el vagy esetleg egyre csúnyább lesz akkor menj el vele dokihoz. Sokfajta nemibetegség kezdődik egy egyszerű "pattanással". Ne kapargasd és hagyd szellőzni. Nem úgy értem hogy ne vegyél fel alulra semmit, hanem kicsit lazább bugyikat, nadrágokat hordj. Jah és renszeresen ellenőrizd, nézegesd hátha vmi furcsaság lesz belőle.
2/6 anonim válasza:
nekem a popómon volt, szinte ahol összeérnek a farpofák, tükörben néztem és úgy nyomkodtam... vagy hová?? "lentre"?
3/6 anonim válasza:
Ne piszkáld, elmúlik magától. nekem is volt már, először nagyon megijedtem tőle, de aztán megkérdeztem a nővéremet, és már neki is volt. Ettől megnyugodtam.
4/6 anonim válasza:
Nekem csak mitesszerem volt, ott ahol a nagyajkak összeérnek. Elég gázos volt...
5/6 anonim válasza:
a szeméremdom közepén a csikló felé lefelé volt pattanásom... na nem bazergáltam, csak amikor már beérett határozott mozdulattal kinyomtam, utána két nap alatt eltűnt a nyoma is.... máshol se kéne nyomkodni agyba főbe az az igazság... én már türelmesebb lettem, jobban gyógyul, ha jókor van kinoymva és nem túl korán .
6/6 anonim válasza:
ne bántsd lehet nem is olyan pattanás, hanem egyéb zsírmirigyke, majd elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!