Kicsit félek. Mitől lehet? Késik a mensesem már 3 napja.
Remélem nem vayok terhes bár teljsen kizárnám.A barátommal a mesnim első napján voltam együtt(utána megjött),vmit a mensesem után egy nappal.Védekeztünk gumival.Semmi baj nem volt.Ahogy számolgattam uzoljára 11 napja voltam vele(ekkor már nemnagyon lehetett peteérésem,bár tudom,hogy a koromban változhat.)szintén védekeztünk,de meg is szakítottuk az aktust.Tehát a gumiban maximum előváladék lehetett.Mégis félek:S
Bár hétvégén volt egy kisebb szájsebészeti műtétem.kissé ideges is voltam..de soha nem késett még,inkább hamarabb jött meg:S A melleim már fájtak a múlt héten,kissé meg is dagadtak,de keddre már semmi nem volt.Múlt héten volt elég sűrű folyásom,de semmi több.Mi lehet a baj?
16/l
Szia!
Én is hasonlóképpen jártam nem olyan régen. Csak mi 72-es tabit is bevetettünk, mert elszakadt a gumi. Igaz nekem már elötte 1 héttel meg ellet volna jönnie. Nagyon féltem és parás is vagyok ezért bementem a patikába és vettem terhességi tesztet ami negatív lett. Ezután naponta futottam amit előzőleg tanácsolt az orvosom, mert ez segít. Illetve tanácsolta ha nem akar megjönni igyak citromlevet. Keserű meg minden, de nekem segítettek. Igaz elöször csak barna folyásom volt majd megjött igaz 2 hét késéssel. Azóta fogamzásgátló tablettát szedek. Ezzel napra pontosan megjön.
Remélem segítettem
köszi:)
nekünk semmi probléma nem volt,tehát nem szakadt el a gumi,nem volt lyukas,le sem csúszott,vmit a barátom fiygelt,hogy időben kivegye.Bár ez még bőven belefér ez a 3 nap..de mégis izgat:Smert nem volt még ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!