A fiúk miért viselkednek idétlenül a menstruáció szó hallatán? Vagy ha meglátnak egy tampont vagy betétet? Mit lehet velük csinálni?
Valószínűleg attól függ, hogy a fiú a családjában hogyan látja, hogyan viselkedik anyukája, nővérei.
Egyik ismerősöm árva gyerek volt, és számonkérte a feleségét, hogy mi ez a véres vatta, amit kikukázott... :(
# 11
Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?
"Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?"
ma már igen
Ez azért van mert,hogy pl tartanak a lányoknak felvilágositó órát, és a fiúk nem tudják azt hogy miről volt szó.
és akkor meg elkezdik hogy pl:
Adtak neki tampont hahahaha
stb .)
Pl Egy 10 éves gyerek bemenne a discoba
és az anyja megtudja
Az anyja mire gondolna?
biztos valami baja lehetett , vagy megsüketült vagy akármi
amiről nem tudnak a fiúk akkor rosszra gondolnak ennyi :P
Szerencsére van még olyan korombeli fiú (15 éves vagyok), aki nem röhög a témán, teljesen természetesnek tartja.
De van olyan is, aki nem... Élő példa, ma, egyik órán. A közelemben ült egy fiú, és kérte tőlem a betétet, hogy szivassa vele a padtársát. Amikor mondtam neki, hogy ezért nem értem, miért kell mást szivatni, meg viccelődni vele, akkor mondta, hogy csak szivatásra. Oké, ezt most értenem kéne? -.- Egész órán ezzel zavart...
Sajnos semmit nem lehet ezekkel csinálni, majd később kinövik.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!