Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fiúk miért viselkednek...

A fiúk miért viselkednek idétlenül a menstruáció szó hallatán? Vagy ha meglátnak egy tampont vagy betétet? Mit lehet velük csinálni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 17:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg attól függ, hogy a fiú a családjában hogyan látja, hogyan viselkedik anyukája, nővérei.

Egyik ismerősöm árva gyerek volt, és számonkérte a feleségét, hogy mi ez a véres vatta, amit kikukázott... :(

2012. febr. 18. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

# 11

Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?

2012. febr. 18. 18:21
 13/18 anonim válasza:
100%
Ez nálunk szerencsére nem jellemző, mivel ötödikben elmonták nekünk hogy mi az a menstruáció, és nem csak nekünk (lányoknak) hanem a fiúknak is. Megértették , (!) és azóta, ( igaz, hogy a legjobb fiúbarátom volt), de egyik nap megjött, és nem volt nálam betét. A haverom adott pénzt, és át tudtam menni még reggel a szemközti boltba. Szóval csak ennyi. Be lettek avatva a "női titokba (úristen...) " és nem idétlenek...
2012. febr. 18. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

"Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?"

ma már igen

2012. febr. 18. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
A tegnapi 07:09-es vagyok. A 18:32-es válaszoló hozzászólása is igazolta, hogy nem írtam hülyeséget. Így kell hozzáállni a menstruációhoz, mint Ő!
2012. febr. 19. 07:08
 16/18 Allenicor válasza:
72%

Ez azért van mert,hogy pl tartanak a lányoknak felvilágositó órát, és a fiúk nem tudják azt hogy miről volt szó.

és akkor meg elkezdik hogy pl:

Adtak neki tampont hahahaha

stb .)

Pl Egy 10 éves gyerek bemenne a discoba

és az anyja megtudja

Az anyja mire gondolna?

biztos valami baja lehetett , vagy megsüketült vagy akármi

amiről nem tudnak a fiúk akkor rosszra gondolnak ennyi :P

2013. márc. 2. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére van még olyan korombeli fiú (15 éves vagyok), aki nem röhög a témán, teljesen természetesnek tartja.

De van olyan is, aki nem... Élő példa, ma, egyik órán. A közelemben ült egy fiú, és kérte tőlem a betétet, hogy szivassa vele a padtársát. Amikor mondtam neki, hogy ezért nem értem, miért kell mást szivatni, meg viccelődni vele, akkor mondta, hogy csak szivatásra. Oké, ezt most értenem kéne? -.- Egész órán ezzel zavart...

Sajnos semmit nem lehet ezekkel csinálni, majd később kinövik.

15/L

2014. máj. 5. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem titkoljuk,de azér vigyázu k mégis egyszer egy csaj vesztette a betétét a fiúk meg eszeveszetten röhögtek szerintetek ez a mi hibank?a fiuké!!!
2018. nov. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!