A menszim 1-2 éve csak 3-4 napos. Ez baj?
Figyelt kérdés
Régebben mindig 5-6 napos volt. Most az első két nap nagyon "kemény", majdnem fél óránként kell cserélnem annyira sok a vérzésem. Aztán 3. vagy 4. napra szinte alig van. Ez normális?2009. jún. 4. 12:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem normális! Így a szerencsésebbek közé kerültél :) Nekem mostanában van,hogy egy hétig is eltart, bár az első pár nap inkább csak amolyan botorkálás, de ahhoz elég, hogy mégse olyan legyen, mint amikor nincs meg. Ugyan úgy fel kell készülni rá, a tampon sok, a betéttől meg kipirosodik a bőröm. Áááá, utálom :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnyugodtam!:)
2009. jún. 4. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!