Mik a tapasztalataid ha megjön?
Nekem kb 4 napig tart, az első nap erősebb, akkor 3x cserélek kb. Éjszaka általában egy csepp se. Másnap már 2 csere is elég... harmadnap és utolsónap szinte 1 is elég... de ha büccsó akkor lecserélem.
Nem fáj, csak hisztis vagyok és fáradt.
Már előtte egy héttel érzem, hogy közeledik...
26/L
Hogy hány óránként cserélem az passz. Hogy hányszor, azt egy másik kérdezőnek megszámoltam a legutóbbi alkalommal.
Másolom:
"Mikor kiírtad a kérdésed két nappal előtte jött meg, halál komolyan. Megfogadtam, hogy megszámolom. Íme:
1-2 nap: 4-4 db, a köztük lévő éjszaka eggyel ment, utána éjszaka egyszer cseréltem (ezt a frissen bontott csomagokból számoltam vissza)
3-4-5 nap: 7-6-8 db, első éjszaka egyszer keltem fel cserélni, második éjszaka egyszer és még hajnalban is, utána már az egész éjszakát kibírtam eggyel
6 nap: 5 darab, ma reggelre virradó éjszaka viszont fel kellett kelnem cserélni
ma:eddig három, de már vége van lassan."
Egy hétig tart, 21 napra jön meg mindig, olyan pontosan, hogy órát lehetne hozzá állítani. Rengeteget vérzek, viszont SOHA ÉLETEMBEN nem görcsölt a hasam, idegesebb se vagyok, élem az életemet, mintha nem lenne semmi különbség, csak gyakran cserélek betétet. Az ikertesóm meg (egypetéjű!!) 30-31 napos ciklussal, ami még pontatlan is neki, 4 napot menstruál össz, de végig szenved és már napokkal előtte idegbeteg. Furcsa dolgok ezek. :-)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!