Kapni olyan fecskendőt, ami kb.10 ml-es, viszont legalább 13-15 centis, tehát inkább hosszú és vékony?
orvos ajánlotta, hogy így kezeld? vagy kísérletezgetsz? mert az nem jó ötlet
azt azért ugye tudod, hogy a hüvely nyugalmi állapotban kb 8-9 cm? mit akarsz 13-15 centis fecskendővel? gondolom nem a méhedbe akarod beadni bármit is akarsz használni...
Köszönöm, de nem kioktatást kértem, hanem egy konkrét kérdésre egy konkrét választ.
De hogy én adjak választ a te konkrét kérdésedre, igen, orvos látott kismilliószor, nem hiszek a gyógyszerekben már, inkább alkalmaznék természetes módszereket, erre alkalmas illóolajokat, shea vajat, illetve ezüstkolloidot és még sorolhatnám, problémától függően.
csak gondoltam szólok, hogy a hüvely ált 8-9 cm, és csak nemi izgalom során tágul, illetve hosszabodik
nekem pl orvost mondta vizsgálat után, hogy normális, 7 cm-es hüvelyem van, úgyhogy szerintem a 10 cmes fecskendő bőven elég
de azért elég veszélyes a hüvelybe mindenféle anyagokat feljuttatni, ha már orvosban nem bízol, legalább természetgyógyásszal egyeztess, mert árthatsz is magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!