Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kapni olyan fecskendőt, ami...

Kapni olyan fecskendőt, ami kb.10 ml-es, viszont legalább 13-15 centis, tehát inkább hosszú és vékony?

Figyelt kérdés
Hüvelyi fertőzésemet kezelném, a sima gyógyszertárban kapható 10 ml-s fecskendő nincs 10 centi se, így nem túl praktikus. Az se lenne baj, ha 20 ml lenne, csak tényleg legyen vékony és hosszabb, hogy mélyebben tudjam alkalmazni.
2012. febr. 15. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

orvos ajánlotta, hogy így kezeld? vagy kísérletezgetsz? mert az nem jó ötlet

azt azért ugye tudod, hogy a hüvely nyugalmi állapotban kb 8-9 cm? mit akarsz 13-15 centis fecskendővel? gondolom nem a méhedbe akarod beadni bármit is akarsz használni...

2012. febr. 15. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem kioktatást kértem, hanem egy konkrét kérdésre egy konkrét választ.

De hogy én adjak választ a te konkrét kérdésedre, igen, orvos látott kismilliószor, nem hiszek a gyógyszerekben már, inkább alkalmaznék természetes módszereket, erre alkalmas illóolajokat, shea vajat, illetve ezüstkolloidot és még sorolhatnám, problémától függően.

2012. febr. 16. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:

csak gondoltam szólok, hogy a hüvely ált 8-9 cm, és csak nemi izgalom során tágul, illetve hosszabodik

nekem pl orvost mondta vizsgálat után, hogy normális, 7 cm-es hüvelyem van, úgyhogy szerintem a 10 cmes fecskendő bőven elég

de azért elég veszélyes a hüvelybe mindenféle anyagokat feljuttatni, ha már orvosban nem bízol, legalább természetgyógyásszal egyeztess, mert árthatsz is magadnak

2012. febr. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!