Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg jele a menstruáció...

Tényleg jele a menstruáció kezdetének az, hogy mindent elejtünk/kiejtünk a kezünkből?

Figyelt kérdés
Ezt az egyik osztálytársam mondta mert neki már megjött, de nem tudom hogy higgyek-e neki..És most abban kérném a segítségeteket hogy ez tényleg igaz-e..Az elmúlt 2 napban én is mindent elejtettem és akkor lehet, hogy nekem is meg fog jönni?
2009. jún. 3. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2009. jún. 3. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jele. Esetleg ha faj a derekad, de nem a sok hajolgatastol, mert mindent elejtettel.

Esetleg kesobb, ha azon "szerencsesek" koze tartozol majd, akikre lesujt a premenstruacios szindroma. Olyankor lehet roszs kedved, es kevesbe figyelhetsz oda, ugy elofordulhat, hogy kiejtesz mindent a kezedbol, de ebbol igy nem lehet megmondani, mert nem fugg ossze.

2009. jún. 3. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nemigaz.Ez elég hülyeség már bocs.Nekem is megjött már majdnem 1 éve.És nem ejtettem el semmit.Hogylenne már az a mentruáció jele.Azok a jelei pl hogy fejfájás meg ilyenek.Mondjuk nekem szerencsére 1 ik sem volt és mikor megjön akk sincs semmi bajom.Ez mindenkénél változó.Nyugi..ha emgkell jönnie megfog.Ne izgazsd magad ezmiatt
2009. jún. 3. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez édes! Ilyet még nem is hallottam :D Szóval nem igaz, ha mindent elejtesz, az általában az ügyetlenség, vagy a figyelmetlenség jele. Mielőtt megjött, nekem görcsölt egy kicsit a hasam. Más előjele nem volt.
2009. jún. 3. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet is ritkán hallani!!! te jó ég! Tényleg azt hiszed,hogy mielőtt megjönne az első menzeted mindent ki fogsz ejteni a kezedből???Nagyobb a valószínűsége,hogy a tünetek a következők lesznek(ha lesznek,mert nem mindenkinek vannak tünetei) Görcs,derékfájás,mell duzzanat,mellfájdalom,fejfájás(vannak szegények akiknek migrén is van ilyenkor) szédülés...De minden nőnél más! Vannak nők akik észre sem veszik,hogy megjött nekik,és vannak akiknél minden tünet előjön...Nem vagyunk egyformák..
2009. jún. 3. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
nem :) az a fáradságtól van, közvetve lehet a menzitől, mert vérszegény lehet valaki, és attól bizony fáradt az ember és gyengébb, ezért nem tartja meg erősen mait fog, és kiesik a kezéből, stressztől is lehetünk fáradtak, álmosak. Én van hogy nem emelem meg eléggé al ábam és átesem a küszöbön, de nem feltétlen menzi ideje alatt :)
2009. jún. 3. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

bocsi,hogy ezt írom,de ez már szerintem is nagy hülyeség..nekem 12 évesen jött meg,és észre sem vettem..tüneteim sem voltak,de ez mindenkinél változó,például,az egyik barátnőm anyukájának,amikor megjött elájult.Szerintem butaság amit a barátnődtől hallottál..és sztem ne akard,hogy neked is megjöjjön de előtted a nyár,és én nem örülnék ha ki kellene hagynod (neked is)pár jó lehetőséget a strandolásból,csak azért mert megvan!:)bocsi,ha hosszú voltam:D

Réka 15/Ł

2009. jún. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!