Milyen okai lehetnek, a menstruáció késésének? Ha terhesség ki van zárva.
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátomal, mindig védekeztünk óvszerrel,és vigyáztunk, nehogy kerüljön oda sperma, ha az örömszerzés más módját használtuk...De mégis félek,hogy esetleg baba lesz.2009. jún. 3. 14:42
1/3 anonim válasza:
Ha vigyáztatok és odafigyeltetek akkor kizárt a babó.Késni sok mindentől késhet.Pl.ha valami stressz ért vagy az időjárás változás is közrejátszhat.Nekem volt olyan,hogy egy hetet késett és negatív volt a teszt.A dokim azt mondta,hogy csak csúszik van ilyen.Ha egy hétnél többet késik akkor menj dokihoz de akkor se gondolj semmi komolyra.
2/3 anonim válasza:
Szia, nekem már majdnem 3 hete késik, és nem is érzem magam úgy, hogy nemsokára megjönne...fogalmam sincs hogy mi van, bár velem már régebben is volt ilyen, mostanában mondjuk nemigen késett, max. néhány napot. Én is féltem, hogy terhes vok, tegnapelőtt vettem tesztet, de negatív. Úgyhogy most várok...
Vegyél sztem te is egy tesztet, 5-600 Ft-ot megér, legalább idegeskedned nem kell.
3/3 anonim válasza:
Nekem 3 hetet késett és valami hatodik érzékem megsúgta (ez komoly), hogy meg fog jönni. És lám...az nap este meg is jött. Csodálatos a női test!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!