Volt már valakinek ilyen? 3 nődokinál is voltam, mindegyik tagadta, hogy a fogamzásgátló miatt van, de én már nem hiszek nekik.
Figyelt kérdés
Azelőtt nem volt ilyen problémám,de mikor a Jangee-t kivonták a forgalomból, felírta az orvosom a Yasminelle-t. Amikor a másfeledik héten jártam a szedésében, furcsa ütögetést éreztem a hüvelyemben, és tágulást. Ehhez társult ráadásul szinte egész napos nemi izgalom, szerencsére, az már csak ritkán van. Mikor ülök, semmi gond, de ha felállok,és gyalog megyek vhová, húzódást érzek, szárazságot, mintha a gravitáció tépné a hüvelyemet.Csak Lidocain krémmel bírom elviselni a napokat, és ez már négy hónapja keseríti meg az életemet. Kivel fordult ez elő? Mitől lehet? Kihez forduljak, aki segíthet rajtam? Ha tudtok erről valamit, kérlek, írjatok, mert már élni sincs kedvem, annyira elkeseredett vagyok.Csak egy levelet szedtem be a Yasminelle-ből, utána visszaálltam a régi gyógyszeremre, és mégsem múlt el, másfél hete pedig már abbahagytam a fogamzásgátlót, nem szedek semmit.2012. febr. 12. 21:57
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, a sebészet is eszembe jutott,csak más nem említette rajtad kívül, köszönöm ezt az ötletedet is!
2012. febr. 13. 17:03
12/13 anonim válasza:
Sebészeten gazdagodtál valami okossággal?
13/13 A kérdező kommentje:
Á, nem, kiderült, hogy húgyúti gyulladásom van, hüvelygyulladással fűszerezve, csak ezt Pécsen képtelenek voltak megállapítani... két hete kezelnek, de még mindig nem vagyok jól. Végülis nem csoda, egy 9 hónapja tartó kezeletlen gyulladás nem fog ilyen hamar eltűnni. A gond csak az, hogy már élni sem akarok, annyira kikészültem.
2012. júl. 23. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!