Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barnás "folyás" menzesz előtt?

Barnás "folyás" menzesz előtt?

Figyelt kérdés
A fehér folyásom helyett barnás folyásom volt 4 napig. Azt hittem, hogy meg fog jönni, de elmúlt, és most újra fehér folyásom van. Nem vagyok terhes, ugyanis még szűz vagyok, szóval ez ki van zárva. Fertőzésem sem lehet, nem volt kellemetlen szagú, vagy ilyesmi.. Az előfordulhat, hogy a tüszőrepedés idején van egy kis pecsételésem? azóta 6 nap telt el, és kezdek aggódni... előre is köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 12. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? rendszeres a ciklusod? a ciklusod hány napos

? hányadik napon volt a vérzés?

2012. febr. 12. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is az ovuláció(tüszőrepedés) az oka. :)
2012. febr. 12. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:

16 vagyok, és nagyon változó rendszerességgel szokott megjönni.. az utóbbi fél évben szinte mindig napra pontosan jött meg, most ez a barnás folyás a 29. napon kezdődött... ezért is gondoltam, hogy meg fog jönni....

És körülbelül 6-7 napig szokott tartani a vérzés.

2012. febr. 12. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Remélem, hogy igazad van.. annyit idegeskedek miatta, hogy már e miatt fog késni... :(
2012. febr. 12. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

kicsim, nem akarlak bántani, de 16 évesen ha nem rendszeres a ciklusod, akkor el kéne menni orvoshoz

arról nem is beszélve, hogy egy ciklus nem a vérzésed hossza, hanem a vérzésed első napjától a következő vérzés első napjáig tart

29. napon azonban valószínűleg ez a menzeszed volt és a kevés vér illetve a rendszertelen menzesz mint tünet a te korodban már hormonproblémákra utal...irány a nőgyógyász!

2012. febr. 12. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Hormonproblémák? Úristen! :(

Ezt meg kell beszélnem anyukámmal...

És ha esetleg tényleg ilyen bajom lenne, akkor gyógyszert kapnék rá? hallottam már olyan betegségről is, ahol a felnőtt nőknél szabálytalanul jön meg ...

2012. febr. 12. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legbiztosabb ha nőgyógyászhoz mész.
2012. febr. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!