Miért ennyire erős a vérzésem?
Figyelt kérdés
Már 8 éve menstruálok és mindig is pontos volt. Tegnap is pontosan jött meg. Viszont olyan erős a vérzés, mint még soha... nálam az első nap mindig gyenge de most éjszaka annyira erős volt, hogy 3 óra után cserélnem kellett a normál tampont. Pedig amúgy ilyenkor reggelig mindig kibírja.
és mostanában (az elmúlt 1-1,5 hónapban) sokat szúrkáltak a petefészkeim... de ugyanakkor a doki végzett hüvelyultrahangot és semmit nem vett észre.
Ráadásul ma eléggé görcsöl a hasam is, pedig már gyógyszer is van bennem.
Van valami tipp, tapasztalat, hogy miért ilyen erős a menstruációm ???
2009. jún. 3. 11:24
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj, nem mindig egyforma, vannak ilyen szélsőséges esetek is. Szerintem, az a vérzés még nem olyan durva, nekem volt, hogy egy napig ki se tudtam menni itthonról, mert bármit tettem be, 5perc múlva elázott:S Kis felfázás, stressz, bármi egyéb is ok lehet, de ezt általában sose tudjuk meg, a következő meg már a szokásos lesz.
2/2 anonim válasza:
Ne agodj,szerintem nem anyira vészes. Nagyon sok nőnek 1-2 nap nagyon erős a vérzése anélkül hogy beteg lenne. Nekem mindég nagyon erős volt és nagyon görcsöltem, most 2 szülés után is hihetetlenül erős de legalább a görcsöktöl megszabadultam. Az hogy 3 óránként tampont cserélsz nem valami extrém, nekem 1-2 nap anyira erős a vérzésem hogy tampon vagy betét szóba se jöhet,ahoz hogy átaludjam az éjszakát szinte be kell pelenkázzam magam egy négybetürt törölköző a bugyimba, kivülröl nejlonzacsi csomagolás, rá még egy bugyi. Inkább igy mint álandóan lepedőt cserélni,vagy óránként felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!