Használhatok 11 évesen tampont? Hogyan mondjam el anyunak hogy tampont szeretnék használni?
A 11:29-es vagyok. Ebben a cikkben írják, hogy a tampon azért nem jó tartósan, mert nem engedi rendesen kifolyni a vért.
nyugodtan használj tampont, viszont ha van ilyen viszketős problémád, akkor a probiotikus tampont javaslom, mert azzal még az intim egészségedért is teszel
keress rá a google-ban!
Anyukádnak mondd meg, hogy kipattogsz és szörnyen viszketsz, szeretnél tamponra (de szerintem tegyél be mellé tisztasági betétet is, ha attól nem viszketsz) váltani. Esetleg mondhatod még azt is, hogy nagyon erős a vérzésed, vagy éjszaka mindig kifolyik és összekened magad. Én régen ezt mondtam anyumnak, amikor kértem vegyen nekem tampont. (Tényleg így volt amúgy, nem hazudtam.)
Mindenki maga dönti el mit hasaznál. Én is hallottam, hogy a tampon nem annyira ajánlott, de én is azt használok mert sokkal kényelmesebb, nem ázok át folyton és nem vagyok csupa "mocsok". + Én is viszketek a betétektől, főleg nyáron! Én is az always-t használom, attól jön kia viszketés legkevésbé. Most amúgy megújult, sokkal másabb lett a tapintása, olyasmi, mint a bársony anyagnak. Elsőre furcsa volt, amikor megfogtam de sokkal jobb, nem olyan műanyagos, nincs viszketés.
Próbálj olyat venni, bár tudom sok helyen még a régit árulják. Szerintem ennek a neve a Micro Touch technológia, legalábbis most nézem és ez van ráírva (a többi a szokásos).
Vagy lehet kapni kisbabáknak pelenka kipattogzás elleni kenőcsöt, próbáld ki. Nem jut most eszembe a rendes neve, de ha így elmagyarázod az eladónak szerintem tudni fogja, csak megtaláljátok. Hátha találsz valami nem túl zsíros fajtát, ami jól beszívódik. Én is terveztem régen, hogy kipróbálom, de aztán maradtam a tamponnál így elfelejtődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!