Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a kezdeti menstruáció jelei?

Mik a kezdeti menstruáció jelei?

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek abban, hogy mik a jelei, mi az a kor amikor a legjobb ha megjön, stb..
2009. jún. 1. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan,hogy legjobb kor. Egyénenként változó. Valakinek már 11-12 éves korában megjön,valakinek 16 évesen.

Jelek? Hát, fehérfolyást szokták emlegetni, hogy több van, esetleg görcsölés, de nekem pl semmi utaló jele nem volt, mielőtt megjött.

2009. jún. 1. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
És az a fehérfolyás mi? :S
2009. jún. 1. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
a fehérfolyás az a normál hüvelyi folyás ami az első menstruáció előtt 1-2 évvel jelentkezik. De ha más lesz a színe vagy a szaga akkor fertőzés lehet a háttérben és gyermeknőgyógyászhoz kell fordulni. Ha esetlen barna lesz akkor már közel állsz a menstruációhoz.
2009. jún. 1. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem vt semmi jele. Futottam tesi órán éreztem h valami kijön onnan lentről aztán bementem wc-re és ott láttam h hoppá ez már az. De azóta is csak 2-szer vt meg és az első az 2008. októberében volt, a 2. 2009. március az utolsó az 2009. május
2009. jún. 2. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem például 16 évesen jött meg, 2 évvel előtte volt már fehérfolyásom. Azt biztosan észre fogod venni. Fehér váladék a bugyidon. Ha kellemeten beszélj anyuddal és kérd meg, hogy vegyen neked tisztasági betétet. Ami nagyon vékony, nem is érzed és nem is zörög. Csak higinéniailag sokkal jobb lesz. Ha kezd barnásra-vörösesre színeződni az már jelenti azt, hogy nemsokára nagylány leszel. És az is, ha hirtelen megnőnek a ciciid.

Nekem sem görcsölt előtte a hasam, bár még most sem, és úgy tudom, hogy beteg leszek, hogy előtte nap találok a bugyimon nagyon kevés barnás-vöröses folyást. Hány éves vagy amúgy?

2009. júl. 21. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
higiéniailag* bocsánat :)
2009. júl. 21. 23:46
 7/8 A kérdező kommentje:
11 vagyok:)
2009. júl. 22. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, tudod ez nagyon alkati kérdés. Ha már kezdesz érett lenni, szóva nőnek már a ciciid, hirtelen megnősz, kb. két éve van fehérfolyásod, akkor már megesik, hogy nagylány leszel. Viszont ne aggódj!! Én 16 éves koromig vártam rá, mindenki azt mondja, bárcsak ne lenne, mert hogy nagyon tud majd a pocid görcsölni stb. tény, hogy rengeteg nőnek meggyűlik a baja a mensivel, nekem hál isten gyenge is a vérzésem + nem is görcsölök. Ha kérdésed van nyugodtan írj még! Az előző vagyok, éés priviben is írhatsz ha szeretnél.
2009. júl. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!