Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi fájdalom mitől lehet?

Alhasi fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 16:26
 1/7 anonim válasza:
Bnőm alhasa akkor szokott fájni, ha épp baja van, vagy meg akar jönni neki.
2009. jún. 1. 16:28
 2/7 anonim válasza:
Bnőm alhasa akkor szokott fájni, ha épp baja van, vagy meg akar jönni neki. Am hány éves vagy? Szűz? Szexuális kapcsolat?
2009. jún. 1. 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a lényeg lemaradt.23 vagyok és néha szex után szokott fájni
2009. jún. 1. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már,hogy szex után fájt a hasam alja,majd utána nem csak szex után...elmentem orvoshoz,aki gyulladást állapitott meg,irt fel gyógyszert rá. Szerintem menj el te is,ha nem mulik.
2009. jún. 1. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is hüvelygyulladas volt, ilyen panaszokkal... kaptam antibiotikumot, meg kupot....
2009. jún. 1. 16:44
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok! nálam is jelentkezett vagy 3 napja tompa alhasi fájdalom, ami még tart is...ezenkívül óránként kell pisilnem, és néha ráz a hideg is...a mensesem most múlt el, rendesen megjött és olyan volt mint szokott! szerintetek mi lehet a probléma??? vki írjon légyszi! előre is köszönöm!
2010. ápr. 10. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem már kb. 2 hónapja van tompa alhasi fájdalmam, a ciklusom pedig 4 után hirtelen rendszertelenné vált. Mit tegyek? Ha elmegyek először házi orvoshoz, úgy jó? Előre is köszönöm! Nagyon régi már a kérdés, de most találtam meg mikor a keresőt használtam. Előre is köszönöm!
2010. aug. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!