Mekkora esélye van, hogy terhes vagyok?
Szilveszterkor együtt voltam a barátommal,használtunk óvszert,minden rendben volt. Most késett 4 napot a menzeszem,ma éjjel "megjött" de mindez egy betét erejéig tartott...igaz akkor olyan volt,mint rendesen első napon szokott lenni. De már el is múlt. A hasam még mindig fáj egy picit,és nem tudom..elég kemény is,ahogy a melleim is kicsit keményebbek..nincsenek megduzzadva,csak keményebbek. A mellbimbóm nem érzékeny,a testhőmérsékletem normális..és egy vagy két hete furcsa folyásra lettem figyelmes. Ilyen fehér színű volt...de már elmúlt. Tehát ezek alapján(tudom nem sok információ) lehetek terhes?
Ja persze...és miután két napot késett a menstruációm,csináltam egy tesztet,de negatív lett..
Ha reggel csináltad a tesztet, első vizeletből, akkor szerintem kizárható a terhesség.
Ha nem, akkor csinálj egyet úgy.
:) köszönöm szépen a válaszokat...:) Isteni áldásként megjött,ahogy annak rendje módja szerint kell..:)
már nagyon izgultam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!