Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bedagadt alhas. Ez mit jelenth...

Bedagadt alhas. Ez mit jelenthet? 14L

Figyelt kérdés
Majdnem egy hete vírusos betegségem van, ami hányingerrel szédüléssel és hasfájással indult (a mostani tipikus járvány, vagy mi..). Pár nap múlva már csak a hasam fájt, és a bal lábam fájt rettenetesen, és észrevettem hogy az alhasam be van dagadva. A lábfájás elmúlt, de a hasam továbbra is duzzadt, és nem hogy elmúlna, inkább azt veszem észre hogy rosszabb.. Neten utánaolvastam, van valami szívbillentyű-betegség, ami által nem jut elég oxigénhez a szervezetem.. és a tünetek is megegyeznek, mert véreresek a szemeim, változó a szívem dobogása (hol lassabb, hol gyorsabb) fájt a lábam, és székrekedésem volt (mondjuk az eddig is gyakran volt).. na meg a duzzadt alhas. anya szerint csak meg fog jönni, és ezért ilyen, és a betegségem miatt most ez is normális, és el fog múlni. (utoljára decemberben, Karácsony tájt jött meg, még nem állt be a ciklusom) nyugtassatok meg hogy ez normális baktériumos betegség miatt, és hogy nem kell aggódnom! :( 14L

2012. febr. 3. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani, hogy így jár, aki neten próbálja diagnosztizálni magát ahelyett, h elhúzná a belét az orvoshoz. Anyukádnak igaza lehet, fe lehet simán csak fel vagy puffadva.

Diétázz még pár napot.

2012. febr. 3. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:

De voltam orvosnál.. hét elején látott, ő nem mondott semmit, szívemet is meghallgatta, minden oké, csak nagyon könnyen megijedek, főleg ha egészségről van szó, és nem csak akkor, ha a sajátoméról, ijedős vagyok, aggódom, ennyi :\

De köszönöm, megnyugtattál, diétázom akkor :)

2012. febr. 3. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha hét elején voltál orvosnál és még nem vagy jól, akkor menj vissza hozzá.
2012. febr. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!