Mit tegyek, ha rendszeres mosakodás mellett tök büdös a puncim?
fertőzésed lehet, ahhoz pedig nőgyógyász kell.
Használsz/tál tampont?
Használj Intim szappant a Nivea-nak van egy jó fajtája, fürdésnél azzal mosakodj!
Minden wc-zés alkalmával, ha már tisztára törölted magad, utána kend át intim törlőkendővel, ezzel is segithetsz még.
Ha jól emlékszem a Tesco-ban is megtudod venni, nem mindegyik gyógyszertárban lehet kapni.
Természetesen vehetsz más faját is.
Sok sikert, hátha jobb lesz.
ha a sima szappan nem segít...
amúgy az ilyen intim géleket a sima joghurt lemossa (hatását tekintve) az intim lemosókat. Ezek a termékek csak az eladhatóságért vannak.
Inkább menjen el nőgyógyászhoz ,mert ez valami gomba lesz.
Én is átérzem. Fürdök minden nap, használok intim mosakodót is, és még az intim törlőkendő is a táskámban van. Arra jutottam, hogy beizzad..és annak érzem a szagát. Szoros nadrág/harisnya.. keresztbe tett láb órákon át (ülő munka), csipke bugyi + a tisztasági is ront a helyzeten.
És ez tök ciki, mert nagyon igényes vagyok magamra.. Most betárazok majd vmi minőségi pamut bugyiból, remélem javul a helyzet.
Egyébként pedig nincs más tünetem szóval nincs is semmilyen bajom. Többször voltam már nőgyógyásznál, de kutya bajom nem volt soha.
Elég kellemetlen egy szitu :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!