Hány éves kórtól lehet merevítős melltartót használni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 19:45
1/6 anonim válasza:
Mármint hogy hány éves KORTÓL?
Amikor már van hozzá melled, és érzed, hogy kényelmetlen, a sima sportmelltartó. Én pl 14-15 éves korom körül kezdtem el hordani, későn érő típus voltam. Eléggé megoszlanak a vélemények erről, valaki szerint egészségtelen, mert "elkényelmesedik" a mell, és lógni fog, de vannak akik szerint meg nélküle egészségtelen, mert akkor is megereszkedik hamar.
Szerintem otthonra felesleges, suliba meg simán felveheted, attól nem lesz bajod.
Én mikor hazamegyek általában rögtön leveszem, úgysem ugrálok stb (mert amúgy fájna).
2/6 anonim válasza:
Első..sztem nem arra gondolt amire Te. Van a sima melltartó azt általában 13-14 éves kortól szokták a lányok hordani,van a merevítős az 16 éves kor alatt nem ajánlott. És van a sima sportmelltartó más néven top. Amúgy bocsi kérdező,ha nem erre gondoltál! :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek és igen a második válaszoló az kicsit többet mondott de azért köszi^^
2012. febr. 2. 20:58
4/6 anonim válasza:
Ez nem korfüggő. Második azért mondta ezeket, mert ez az átlag, de igatából, hogyha most kb. b-s melled van akkor, felveheted:)
5/6 A kérdező kommentje:
értem:)
2012. febr. 2. 21:29
6/6 anonim válasza:
Nem ezért mondtam. Hanem mert, hiába van B-s melled, attól még egészségtelen, amikor rendszeresen fejlődik a melled. (Kb. 16-17 éves korig, utána már nemigen nő, de vannak rá példák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!