Normális, ha csak egy ujjal tudom magam megujjazni?
Még szűz vagyok,és félek,hogyha lesz barátom,nem úgy alakulnak a dolgok,mint kéne.Csak egy ujjal tudom magam megujjazni,kettő ujjam már nem fér be,így gondolom a férfi szerszám sem:$
Nyugtassatok meg,hogy ez normális,nagyon félek,hogy mit fog majd szólni a barátom,ha lesz.Vagy esetleg több ujjazás után kitágul a szűzhártyám?És még egy kérdés,a csiklómat,hogy izgassam,hogy nagyon jó érzés legyen?
14/L
barátod biztos nem fog problémázni, sajnos ismerek olyat aki mindent feldugdosott magának hogy a pasijáé beférjen az első alkalomnál is, annyira kitágította magát hogy a fiú el sem hitte hogy szűz :S
jah amúgy a fiúk szeretik ha egy lány szűk, bár gyorsabban el is élveznek.. a csiklódat pedig úgy izgasd, ahogy neked jól esik, ne rögtön az ujjazásra koncentrálj.. simogasd a csiklód és tapasztald ki mi a jó, és ha megvan izgasd magad ameddig jól esik, aztán csak a végén dugd be az ujjad.. egyébként ha normál tampont használnál akkor belül is kicsit jobban kitágítana, ha nagyon aggódsz emiatt.
hú,köszi szépen ezeket a gyors válaszokat!
Pont most akarok átszokni a tamponra,2év bőven elég volt betéttel,annyira azért nem jó:) 3xpróbáltam már a minit feltenni de nem jött össze:S:$ de remélem,hogy most ballagásomra sikerült,végülis 3 a magyar igazság+1 a ráadás:P
Még egyszer köszönöm Nektek.
Ha az ujjad befér akkor simán be kéne a tamponnak is szerintem.. próbáld más pózókban is, ne add fel egynél.. próbálhatod guggolva vagy wc-n ülve .. :)
17:17es voltam
már 3x 2pózban próbáltam:D
Most sikerülnie kell:-)
Neked is nagyon szépen köszönöm,utolsó válaszoló!:D
Mindenki megkapta a zöld kezet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!