Miért ébredek arra, hogy háton fekve alszom?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban az éjszakák folyamán többször is arra ébredek, hogy háton fekve vagyok, holott soha nem tudtam háton aludni, és minden esetben oldalt fekve alszom el.2012. febr. 1. 12:06
1/4 anonim válasza:
Na ez engem is érdekel ugyan is dettó ugyan e van nálam is,,,:)
2/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne,ugyanis nálam is ez van!
Valami vírus lenne?
3/4 anonim válasza:
Az hogy oldalt fekve alszol el, semmit nem jelent. Alvás közben rendszeresen forgolódunk anélkül hogy tudnánk róla. Videón visszanézve szerintem mindenki meglepődne, mennyit helyezkedik éjszaka.
4/4 A kérdező kommentje:
Én azzal tisztában vagyok, hogy az éjszaka folyamán többször is változhat a testhelyzetem, de erre "jelenségre" ezidáig még soha! nem volt példa.
2012. febr. 1. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!