Kire milyen hatással volt a Yadine fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Lányok, asszonyok! Nektek mi a tapasztalatotok a Yadinevel kapcsiban?
Írhat az is a tapasztalatairól, aki más fajta gyógyszert szedett!
2009. máj. 31. 01:21
1/2 anonim válasza:
Nekem bevált, semmi extrát nem tapasztaltam, úgy tudom az egyetlen fog.gátló, amely vízhajtó hatású is, tehát elviekben nem hízol tőle. Tényleg nem híztam (igaz, max. fél évig szedtem, utána terhes lettem a rá következő hónapban, ahogy abbahagytam:-)), és én pont azért ezt az egyet kaptam, mert elég nagy a súlyom. Most fogom újra elkezdeni szedni másfél év után (közben született a kislányom), a nőgyógyászom újra ezt javasolta, kizárásos alapon, merthogy lehet, akarunk még majd babát, és a spirált nem javasolta, tehát biztos fog. gátló módszerre marad a tabletta, azon belül csak ez a fajta.
2/2 A kérdező kommentje:
yasminellere vonaktozik ugyanez ak érdés, elvileg ugyanaz a hatásuk, összetevőjük, csak más néven futnak
2009. júl. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!