Hogyan fogadtad az első menstruációdat?
Figyelt kérdés
örültel? milyen érzés volt?2009. máj. 30. 22:44
1/10 anonim válasza:
mondtam hogy jjééé basszus épp ideje volt már :)
2/10 anonim válasza:
Örültem, mint majom a farkának, mert már nyolcadikból is kimaradtam, mire megjött. Azóta ez a nagy öröm elmarad, amikor bekopog a mikulás.
3/10 anonim válasza:
örömmel mert már 16 éves voltam most meg nem akar elmúlni már 10.napja(a legelső) :@
a megfázásom miatt
5/10 anonim válasza:
utáltam mindent...pont nyaraláskor b*szki...még a balcsiba se mehettem be:(de másrészről + örültem,mert 12éves voltam és már sokaknak megvolt:D
14/L
6/10 anonim válasza:
én éppen az iskolával voltam táborban a balcsin. 13 éves voltam. egyáltalán nem örültem. se egy bolt a környéken, semmi, ahol lehetett volna valami használhatót venni, anélkül, hogy a tanár orrára kéne kötni mi kell és mire, nehogy diszkréten le tudjam rendezni. persze a kivel mással történhetne ilyen, mint velem? fíling azóta is jellemző rám az élet minden területén. tehát mai fejjel, 32 évesen némi tapasztalattal a hátam mögött, szinte törvényszerű volt, hogy nekem épp ott, és akkor fog megjönni először.
7/10 anonim válasza:
Szia!
Utáltam mindig,a mai napig is utálom!Mert akkor jön meg,amikor lehetőség van jókat szórakozni,én meg mozdulni se tudok a görcstől,hiába a jó görcsoldók!De nem mindenkinél van igy!
8/10 anonim válasza:
én még csak 12 éves vagyok,de nagyon vártam hogy megjöjjön,de amikor megjött,akkor egyszerre örültem és büszke voltam,hogy hogy végre nő vagyok,de igaz még csak 2 alkalommal volt meg,de én nem vagyok oda érte..azért is vértam,mert az osztályban már majdnem minden lánynak megvolt...de am nagyon nem jó,igaz,én nem szoktam görcsölni,de sok olyan alkalmat el kell halasztanom mint pl:fürdés a BALCSIN..:(
9/10 anonim válasza:
örömmel,azt hittem már sose jön meg,16 voltam és rögtön tamponnal kezdtem és mentem is fürdeni
10/10 anonim válasza:
én nekem 12 évesen, azelőtt, hogy a tengerre mentünk volna. Nagyon örültem neki, még mindig elvagyok vele. :D
Egyébként én úsztam, meg minden, majd pont a tengert hagyom ki :D Miért hagytam volna ki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!