Nagyon kicsik és nem kerekek a melleim! Nőhet még? 16,5/lány
Figyelt kérdés
anyukámnak kifejezetten nagyok, teltek a mellei, nekem pedig olyan picik... és nem is kerekek, formásak..:( Nőhet, változhat még? anyám szerint én majd 18 éves korom után fejlődök, mert az átlagnál lassabb vagyok e téren. viszont csak a melleimmel ez a helyzet, mert más minden szép nőies, mindig 20-on felülinek szoktak nézni akik nem ismernek. egyébként push-upot hordok, az nem "nyomja el" a mellet? hogy mégjobban kisebbíti?2009. máj. 30. 19:19
1/10 anonim válasza:
A push up melltartó emel rajta és nagyítja is. Sztem már nem nagyon fog nőni.
2/10 anonim válasza:
nyugi-fog-még-nőni!!és-jó-a-melltartó-választásod!
16/L
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem fogsz te még fejlődni, a te korodban én is aggódtam emiatt, de én is gömbölyödtem még. A push-up melltartó addig jó megoldás,nagyobbnak láttatja a melleket, és még szép formát is ad neki. Én még most is azt hordok, mert nekem nagyon kényelmes, pedig már 24 éves leszek és a mellemmel is elégedett vagyok, de nekem nem nyomja el a mellem, persze csak,ha megfelelő méretűt választasz. Ha viszont ennyire feszélyez a dolog, de amúgy meg szép nőies vagy, akkor az öltözködéseddel hangsúlyozd azt, amivel meg vagy elégedve magadon. Pl. egy szép öv kihangsúlyozza a derekad, egy térdig érő szoknya a lábadra tereli a figyelmet stb. A lényeg pedig,hogy a kisebb melleid ne kedvetlenítsenek el,a lényeg,hogy legyen önbizalmad és akkor csodás leszel. Mert önbizalom nélkül a legszebb lány se tetszik egy fiúnak se és még a legnagyobb mellű lánnyal sem állnak szóba, ha látják,hogy mennyire gátlásos és nem képes feloldódni egy társaságban sem. Úgyhogy szerintem ne aggódj, más örülne a helyedben,hogy csak egy testrészével van problémája. Egyébként a kisebb melleken áll a legjobban a legtöbb fazonú felső,szóval inkább használd ki a kis mellekben rejlő lehetőségeket, és élvezd ki addig, amíg te is formásabb nem leszel melltájékon, utána pedig ne szégyelld hangsúlyozni idomaidat, persze csak szolidan és nem direkt módon.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen aranyosak vagytok!! én am nem vagyok túl vékony, olyan közepes.. tehát nőies.. de azthiszem én így vagyok egyéniség, nem kell mindenkinek S-s méretet hordania, főleg nem azért h másoknak megfeleljek
2009. máj. 30. 19:59
5/10 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára, nekem már nem nőtt. És mivel már 23 vagyok, nem is fog. Maradt a műtét sajnos, mivel még az A kosarat sem sikerült elérni. Ha 20 éves korodig sem nő, akkor már kezdhetsz aggódni, addig felesleges.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi! én nem akarok nagy melleket, csak épp tenyérbe illőket! és persze kereket!! mert nem az:S és ha kerek lenne akkor el tudnám kb fogadni, de így.. azt hiszem azért nem olyan nagyok az elvárásaim..
2009. máj. 30. 20:37
7/10 anonim válasza:
szija
az attól függ milyen alakja van
bár 18 éves korig még mindegyik nő
próbáld meg megfogalmazni milyen alakja is van
én ugyan ilyen koru vagyok ugyan ezzel :)
8/10 A kérdező kommentje:
hát nem kerek...hanem picit ilyen hegyeskés... de általánosban is ugyanilyen formája volt..:S tudod milyen mikor kislány vagy, és épp elkezd nőni.. és elvileg kikerekedik.. de nekem nem:( picit mintha nem érne annyira össze.. és alsó rész a bimbó alatt, ahol gömbölyödni kéne, ott nem gönbölyű.. mer olyan kicsi.. nem tudom máshogy leírni:)
2009. máj. 30. 23:17
9/10 anonim válasza:
ez tipus kérdése nem fejlettségéé, amúgy nőhet még, de lehet hogy 30 évesen is kicsi marad, ki tudja, genetika. Ha hízol akkor tuti megy oda is valami.
10/10 anonim válasza:
a 18 éves korig az egy nagy butaság, csak a törvények szerint lesz magyarországon 18 évesen nagykorú valaki, de ennek semmi köze nincs a fejlettséghez, vagy hogy genetikailag ki mit öröklött, nekem 20 éves korom felett is kcisi melleim voltak, és nem sok különbség van a 15 éves kori és a mostani mellem között, de nekem icipicit 22 éves koromba kezdett beindulni, ez van, lehet stressz miatt is.
amugy nem jobb vagy szebb a nagy mell a kicsinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!