Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kicsik és nem kerekek...

Nagyon kicsik és nem kerekek a melleim! Nőhet még? 16,5/lány

Figyelt kérdés
anyukámnak kifejezetten nagyok, teltek a mellei, nekem pedig olyan picik... és nem is kerekek, formásak..:( Nőhet, változhat még? anyám szerint én majd 18 éves korom után fejlődök, mert az átlagnál lassabb vagyok e téren. viszont csak a melleimmel ez a helyzet, mert más minden szép nőies, mindig 20-on felülinek szoktak nézni akik nem ismernek. egyébként push-upot hordok, az nem "nyomja el" a mellet? hogy mégjobban kisebbíti?
2009. máj. 30. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
A push up melltartó emel rajta és nagyítja is. Sztem már nem nagyon fog nőni.
2009. máj. 30. 19:40
 2/10 anonim válasza:
100%

nyugi-fog-még-nőni!!és-jó-a-melltartó-választásod!

16/L

2009. máj. 30. 19:42
 3/10 anonim válasza:
100%
Ne aggódj, szerintem fogsz te még fejlődni, a te korodban én is aggódtam emiatt, de én is gömbölyödtem még. A push-up melltartó addig jó megoldás,nagyobbnak láttatja a melleket, és még szép formát is ad neki. Én még most is azt hordok, mert nekem nagyon kényelmes, pedig már 24 éves leszek és a mellemmel is elégedett vagyok, de nekem nem nyomja el a mellem, persze csak,ha megfelelő méretűt választasz. Ha viszont ennyire feszélyez a dolog, de amúgy meg szép nőies vagy, akkor az öltözködéseddel hangsúlyozd azt, amivel meg vagy elégedve magadon. Pl. egy szép öv kihangsúlyozza a derekad, egy térdig érő szoknya a lábadra tereli a figyelmet stb. A lényeg pedig,hogy a kisebb melleid ne kedvetlenítsenek el,a lényeg,hogy legyen önbizalmad és akkor csodás leszel. Mert önbizalom nélkül a legszebb lány se tetszik egy fiúnak se és még a legnagyobb mellű lánnyal sem állnak szóba, ha látják,hogy mennyire gátlásos és nem képes feloldódni egy társaságban sem. Úgyhogy szerintem ne aggódj, más örülne a helyedben,hogy csak egy testrészével van problémája. Egyébként a kisebb melleken áll a legjobban a legtöbb fazonú felső,szóval inkább használd ki a kis mellekben rejlő lehetőségeket, és élvezd ki addig, amíg te is formásabb nem leszel melltájékon, utána pedig ne szégyelld hangsúlyozni idomaidat, persze csak szolidan és nem direkt módon.
2009. máj. 30. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen aranyosak vagytok!! én am nem vagyok túl vékony, olyan közepes.. tehát nőies.. de azthiszem én így vagyok egyéniség, nem kell mindenkinek S-s méretet hordania, főleg nem azért h másoknak megfeleljek
2009. máj. 30. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A remény hal meg utoljára, nekem már nem nőtt. És mivel már 23 vagyok, nem is fog. Maradt a műtét sajnos, mivel még az A kosarat sem sikerült elérni. Ha 20 éves korodig sem nő, akkor már kezdhetsz aggódni, addig felesleges.
2009. máj. 30. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi! én nem akarok nagy melleket, csak épp tenyérbe illőket! és persze kereket!! mert nem az:S és ha kerek lenne akkor el tudnám kb fogadni, de így.. azt hiszem azért nem olyan nagyok az elvárásaim..
2009. máj. 30. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

szija

az attól függ milyen alakja van

bár 18 éves korig még mindegyik nő

próbáld meg megfogalmazni milyen alakja is van

én ugyan ilyen koru vagyok ugyan ezzel :)

2009. máj. 30. 23:02
 8/10 A kérdező kommentje:
hát nem kerek...hanem picit ilyen hegyeskés... de általánosban is ugyanilyen formája volt..:S tudod milyen mikor kislány vagy, és épp elkezd nőni.. és elvileg kikerekedik.. de nekem nem:( picit mintha nem érne annyira össze.. és alsó rész a bimbó alatt, ahol gömbölyödni kéne, ott nem gönbölyű.. mer olyan kicsi.. nem tudom máshogy leírni:)
2009. máj. 30. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
ez tipus kérdése nem fejlettségéé, amúgy nőhet még, de lehet hogy 30 évesen is kicsi marad, ki tudja, genetika. Ha hízol akkor tuti megy oda is valami.
2009. máj. 31. 01:31
 10/10 anonim ***** válasza:

a 18 éves korig az egy nagy butaság, csak a törvények szerint lesz magyarországon 18 évesen nagykorú valaki, de ennek semmi köze nincs a fejlettséghez, vagy hogy genetikailag ki mit öröklött, nekem 20 éves korom felett is kcisi melleim voltak, és nem sok különbség van a 15 éves kori és a mostani mellem között, de nekem icipicit 22 éves koromba kezdett beindulni, ez van, lehet stressz miatt is.

amugy nem jobb vagy szebb a nagy mell a kicsinél.

2009. máj. 31. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!