A magánorvosnál és az SZTK-s nőgyógyásznál máshogy megy a vizsgálat?
Hát igen én csak "kényes" témáról szoktam beszélni a nőgyógyásszal, mert nekem kellemetlen ha a büdös folyásomról kell beszélnem, vagy a viszkető mellbimbómról, stb...
Érdekes, ha neked ez kellemes téma egy idegen férfivel megbeszélni...
De nem vagyunk egyformák...
"a verkőzőbe kellett menni, levetkőzni és amikor szólítottak már deréktól lefelé levetkőzve bemenni. Úgy odaállni egy vadidegen férfi elé és elmondani mi a problémám"
De hát kedves kérdező, ebből elég nehéz azt a következtetést levonni, hogy nem a doki nemével volt bajod.
10.
Igen, a nőgyógyásznál csak kellemetlen témák kerülnek szóba, a házaséletemet szerencsére én megtudom beszélni a férjemmel.
12: Hol írtam, hogy kellemes??? Kellemes beszélgetni egy jó filmről, a szép emlékekről, stb. Számomra nem ciki, ugyanúgy, ahogy arról sem ciki beszélni, hogy fáj a torkom, vagy folyik az orrom.
14: Tudod, kerülhetsz még olyan helyzetbe, hogy a házaséletet nem csak a férjeddel kell megbeszélned... Szültél már? Utána nem volt semmi problémád? Ha így van, szerencsés vagy, de nem ez az átlag. És egy jó orvossal lehet erről is beszélni, mert ez is hozzá tartozik a szakterületéhez, és problémás esetben sokat segíthet.
persze, hogy kellemetlen, én csak azt akartam mondani, hogy valamennyire lehet csökkenteni a "kellemetlenséget", ha saját nemű orvos - "kollegina"- elött kell ezt megtenned és nem idegen férfi elött.
Kérdezd meg a férfiakat, ők is inkább a saját nemű, azaz férfi orvos elött vetkőznek, ha már egyszer muszáj...
Persze ettől az még nem lesz kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!