Miért van ez? Mennyek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tavaly Júniusba megjött úgy 20 körül aztán 2hónapig minden rendben volt aztán a 3 hónapban már egy kicsi elöbb jött (3-4nap) ez így volt kb még 2 hónapig aztán decemberben már elöbb jött meg 1 héttel és most Januárba 2-án már megvolt és most 27-én ismét megvan ? :( mi lehet ez? nagyon félek.2012. jan. 27. 19:37
2/5 A kérdező kommentje:
ja bocs elfelejtettem. 14
2012. jan. 27. 19:43
3/5 anonim válasza:
Sejtettem, hogy fiatal vagy. Ez így teljesen jó. A legszabályosabb ciklusú nő sem menstruál minden hónapban pontosan 28 napra. Pár napos eltérés, sőt akár több napos is időnként bárkivel előfordulhat, és ez nem jelent semmi rosszat. Nem vagyunk gépek, túlzás nélküli az állítás, hogy gyakorlatilag bármilyen körülmény befolyásolhatja a ciklus hosszát. Nekem pl. átlag 25 napos ciklusaim vannak, gond nélkül szültem kér gyereket. Neked sincs okod semmi különös aggodalomra.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.. ez most nagyon megnyugtatott
2012. jan. 27. 19:55
5/5 anonim válasza:
Ilyen fiatalon még nem rendszeres a menstruáció, kell akár 2-3 év is, mire beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!