Fehér folyásom van?!
Figyelt kérdés
Kb 3-4 hete folyamatosan van fehér folyásom!Előtte is volt 2-szer!Mikor jön meg a menstruációm és előtte jelei?12 éves vagyok!2012. jan. 26. 18:31
1/5 anonim válasza:
én ugy tudom a fehér folyás nem kóros.
2/5 anonim válasza:
első ezt mire írtad? o.O
am senki sem tudja megmondani h mikor jön meg, de lehet hogy még akár több évis (ha 16 éves korodig nem jön akkor nőgyogyászhoz kell menni)
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy felfáztál mert nekem is volt ilyen 1 hónapig fel voltam fázva és fehérfolyásom volt van ilyen
4/5 anonim válasza:
Ez az egyik jele, hogy nemsoká meg fog jönni, de biztos időpontot nem lehet meghatározni. Vannak még jelek: elkezd nőni a melled, a csípődre lerakódik egy kis zsírréteg ( kerekedik, nőiesedik a formád), megjelenik a szemérem szőrzeted, majd a hónaljszőrzet.
5/5 anonim válasza:
Ha nem csíp, vagy viszket a puncid, a folyás nem furcsa szagú, akkor normális. Azt jelenti, hogy beindult a nemi érésed. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed. Más serdülőkori testi jel is van rajtad? Melled nő? Puncid és a hónaljad szőrösödik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!