Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyásom van?!

Fehér folyásom van?!

Figyelt kérdés
Kb 3-4 hete folyamatosan van fehér folyásom!Előtte is volt 2-szer!Mikor jön meg a menstruációm és előtte jelei?12 éves vagyok!
2012. jan. 26. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
én ugy tudom a fehér folyás nem kóros.
2012. jan. 26. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

első ezt mire írtad? o.O

am senki sem tudja megmondani h mikor jön meg, de lehet hogy még akár több évis (ha 16 éves korodig nem jön akkor nőgyogyászhoz kell menni)

2012. jan. 26. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy felfáztál mert nekem is volt ilyen 1 hónapig fel voltam fázva és fehérfolyásom volt van ilyen
2012. jan. 26. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik jele, hogy nemsoká meg fog jönni, de biztos időpontot nem lehet meghatározni. Vannak még jelek: elkezd nőni a melled, a csípődre lerakódik egy kis zsírréteg ( kerekedik, nőiesedik a formád), megjelenik a szemérem szőrzeted, majd a hónaljszőrzet.
2012. jan. 26. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem csíp, vagy viszket a puncid, a folyás nem furcsa szagú, akkor normális. Azt jelenti, hogy beindult a nemi érésed. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed. Más serdülőkori testi jel is van rajtad? Melled nő? Puncid és a hónaljad szőrösödik?
2012. jan. 27. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!