Sűrű barna, alvadt vérszerű menstruáció?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt velem ilyen, barna krémszerű folyadék jött mensi helyett aztán 2napig rendes vérzés..akkor azt mondta anyukám, hogy valószínűleg a tampon miatt van cseréljem gyakrabban és most szüneteltessem.. szüneteltettem is következő hónapban már normális volt minden..bár elég stresszes őszünk volt(halál, egyetemen rossz teljesítés..)emiatt is felborulhatott a hormonháztartásom. Most az a helyzet, hogy 1hete bennem maradt az óvszer(hajnali 4) kivettem 10re sikerült eljutnunk sürgősségire nőgyógyászatra felírt a doki escapellet délután háromkor be is vettem ebéd után meg, hogy végre tudtam enni a stressztől.A doki nem mondott semmilyen utólagos teendőt se azt, hogy menjek vissza; most viszont rettegek annyi mindent olvastam a neten.2012. jan. 26. 11:31
1/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod ne izgulj. Kicsit bekavar a hormonrendszerbe a gyógyszer, de pár hónap alatt rendeződni fog. Legalább megelőzted a nemkívánatos terhességet. A dokihoz níugodtan menj vissza és mondd el az aggályaidat.
2/2 A kérdező kommentje:
:) Kösz a nyugtatást, amúgy időközben rendes vérszerű lett bár így is sűrű meg sötétebb. Amint visszaérek haza elmegyek majd dokihoz úgyse ártana már egy normális nem sűrgősségi látogatás.
2012. jan. 26. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!