Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy jelenjek meg nőgyógyásznál?

Hogy jelenjek meg nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Először fogok menni. Leborotváljam? (Amúgy is leszoktam, csak nem tudom hogy "szokás"). Nőhöz megyek ha ez számít valamit.

16/L

2012. jan. 25. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9.

a női dokit meg aztán pláne nem érdekli!

2012. jan. 26. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is borotválom, férfi dokinál voltam és nem mondott semmit. Baromira semmi köze hozzá és jó nagy bunkó ha emiatt beszól. Az más kérdés, ha esetleg elmondja, hogy ennek lehetnek következményei, de nem fog lecseszni. Ha normális szóba se hozza. Egyébként, ha most azt mondanánk, hogy ne borotváld le, akkor előtte növesztenéd hetekig, hogy úgy tűnjön, mintha soha nem nyúltál volna hozzá? Mert, ha borostásan mész úgyis látja, az meg sztem cinkesebb, mintha szőrösen vagy csupaszon mennél.
2012. jan. 28. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Barátnőm volt ffi dokinál, aki baromi bunkó volt vele és a lecsupaszított punciján "élcelődött".
2012. jan. 29. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!