Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhatnak a melleim?

Mitől fájhatnak a melleim?

Figyelt kérdés
Kb. 4-5 nap múlva kell megjönnie a menszimnek, de már egy hete fájnak a melleim. És már a mellbimbóim is, ha megnyomom őket vagy ha fázok. (Nem így szokott fájni a menszim előtt) Mitől lehet?
2009. máj. 28. 20:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: 22 éves vagyok és élek nemi életet, gyógyszert vagy fogamzásgátlót nem szedek. Pár napja hagytam abban egy fogyókúrás teakapszulát, amitől nagyon rosszul lettem. Lehet köze hozzá?
2009. máj. 28. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennénk, sajnos hasonló problémáim vannak :S De nekem a menszivel mindig elmúlik. Szerintem várd ki.
2009. máj. 28. 20:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszike! Várok.. már felmerült bennem, hogy lehet terhes vagyok:S De hát remélem nem ezért, meg 2 hetes terhesség csak nem észlelhető ennyire...
2009. máj. 28. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
hát én még 'csak' 4 éve vagyok nagy lány de nekem se fájt.. eddig.. 2 hónapja mikor megjön úgy nyilal (most is néha;)) de amint vége elmúlik:) nyugi
2009. máj. 28. 20:36
 5/7 anonim válasza:

nekem menszi előtt kb 10 nappal kezd el fájni és felpuffad ugy hogy eggyel nagyobb melltartót kell viselnem

énse tudom mért, már kb 5 éve menstruálok de ez 1 éve van így hogy fáj

2009. máj. 29. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött a menszim, ez miatt fájtak a melleim!:)
2009. máj. 30. 15:19
 7/7 anonim válasza:
Teljesen termeszetes a premenstruacios idoszakban mellfajdalom. Neha jobban,neha kevesbe faj...22 eves vagyok,majdnem 10 eve menstrualok es mindig is voltak ilyen panaszaim. Ez a szervezet vizvisszatartasa miatt van,elegge` kellemetlen,de nezzuk a jo oldalat: ilyenkor nagyobbak:))
2009. jún. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!