Először jött meg. És lenne egy kis problémám. Mit tehetek?
Tegnap jött meg először és úgymond örültem is neki mert féltem hogy valami bajom van mert az én korosztályomba már mindenkinek megjött régebben.És ma a suliban is egész nap betétet raktam be de valahogy nagyon nemtetszett...:/
Hogy mondjam el anyunak hogy tampont szeretnék használni??Mert ő azt mondta majd ha beállt de ki tudja az mikor lesz??Addig szenvedjek??!!(ja anyu világ életében betétet használ..)Segítsetek léccii..:)/15L/
Először tapasztald meg, hogy a neked milyen a menstruációd. Úgy értem, hogy első napon, második napon stb. A mennyisége, erőssége. Ha ezt már tudod, akkor kezd el használni a tampont. Lényeges, hogy amikor gyakrabban kell cserélned legyen rá módod kellően tiszta körülmények között megtenni, mert a betétekkel ellentétben az a hátránya lehet, hogy ha nincs meg a kellő tisztaság akkor kórokozókat vihetsz fel a hüvelyedbe és az gyulladást okozhat
Van akinek az első napon olyan erős a vérzése, hogy a tampon mellett is átszivárog, illetve óránként kell cserélnie, ezért nem használja rendszeresen.
szia nekem is most jött meg először és még tart is .én 16 éves vagyok.legelső alkalommal betétet használtam de mindig összekentem a bugyimat,ezért vettem a boltban O.B.minit amit nem csak a nem szűz lányok használhatnak!!!!!!!
anyukám megkérdezte hogy van e nálam betét mondtam hogy igen van az is.szóval gondolom tudja...
szerintem nem számít mit használsz,nem fog rá szólni semmit.nekem a betét nem volt kényelmes akkor nem fogok szenvedni és bajlódni azzal .
a tampont fel tudom helyezni könnyedén mert elolvastam a használati utasítást ami a dobozban van ;)
én nem is érzem hogy ott van és 5 óránként cserélem .azért fejlesztették ki hogy használjuk.vízbe is lehet menni vele használd te is azt :)
ha mégsem tetszik visszatérhetsz a betéthez...
szia
16/L
Szia.
Természetes, hogy nem tetszik az állapot, elég szokatlan és elkeserítő olykor, hogy egy "csomaggal" kell létezned az alatt a pár nap alatt.
Az anyukák (ahogy az enyém is) sokszor maradiak ilyen téren, és nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi minden változott még betét-tampon ügyben is.
Ha a nélkül vennél, hogy nem szólsz neki, nem követsz el semmiféle bűnt.
Nekem öt éve jött meg a menstruációm, és azóta sem állt be teljesen pontosan, így meglehet, hogy akár neked is várnod kéne ezzel.
Mondd meg anyukádnak, hogy nagyon kényelmetlenül érzed magad és szeretnéd kipróbálni a tampont, aztán pedig dönteni a kettő közt.
Megtiltani csak nem fogja.
Sok sikert.
én 13 voltam, amikor először elkezdtem használni=) annyi volt az egész, h mondtam anyának a hipermarketben, hogy anyuu, tudod..
bólintott, de én mondtam, h ne OLYAT, hanem a másikat.. először nem értette mit akarok, aztán rájött.
Aztán nem is kérdezett semmit, tehát ne izgulj=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!