Mitől lehet ilyen a lábam és mit tehetek ellene?
Már három éve rendszeresen szőrtelenítem a lábamat, időnként epilátorral, máskor borotvával. Valamiért sosem sikerül tökéletesen szépre borotválni, mindig tele van kis foltokkal, főleg tesiórán... egészen világos lesz a bőröm és minden apró bőrhibám látszik, a szőrszálak helyén kis foltocskák, régi elkapart sebek... Rajtam kívül mindenkinek tökéletesen szép a lába... Kérlek segítsetek, mit tehetnék?:S
16/L
Köszönöm a válaszokat!:)
Lehet, hogy gyantázni fogom, a karomat is gyantázni szoktam... Attól nem lenne ilyen?
Mmm... megnyugodtam én is, hogy nem csak én vagyok így vele:D De nem tudom... bőrgyógyász? :S
De miért van az, hogy másoknak meg nem ilyen?:/ Ők mit csinálnak a lábukkal?:/
Egy időben én is jártam gyantáztatni, és akkor semmi baja nem volt a lábamnak. Aztán meguntam (pénz hiányában) és kaptam egy epilátort.. Hát az maga a halál volt, mire megcsináltam, főleg mivel előtte borotváltam, így megerősödtek a szőrszálaim.
Nem tudom, mitől lehet, mi ilyenek vagyunk és kész. Előfordul, hogy benő a szőrszál. Egyébként nem biztos, hogy kell bőrgyógyász, mert nekem amik régebbről voltak foltok, azok elmúltak. Kivéve amit sokat piszkáltam, annak a helyén lett egy kis heg. De nem feltűnő egyáltalán.
És igaz, ha krémezed utána, akkor jó lesz, de ha esetleg nem válik be gyantázás utána, hogy csak sima krémmel kened, akkor lehet hogy megéri a szőrbenövés elleni krém. (megjegyzem, én még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, mennyire jó..)
Nincs mit. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!