Mi ez? Mitöl van?
Figyelt kérdés
Két hete volt ilyen egybeálló fehér folyásom amire azt mondták ovulálok.A mellem kb. 2 éve nö fehér folás is két éve van.Ször pedig 2,5 éve.Ma barna folyásom volt és fáj 4 napja a hasam.2012. jan. 22. 08:05
1/16 A kérdező kommentje:
11/L
2012. jan. 22. 08:07
2/16 anonim válasza:
Barna folyás több okból lehet. Lehet hormonális változástól, és attól is, hogy közeledik a menstruációd. A puncid nem csíp?
3/16 A kérdező kommentje:
Nem!
2012. jan. 22. 08:14
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor mitöl van??
2012. jan. 22. 08:34
5/16 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Ne aggódj, ha nem csíp a puncid, akkor ez azt jelenti, hogy hamarosan menstruálni fogsz. Bár azt pontosan így sem lehet tudni, hogy mikor, de van esély rá, hogy napokon belül. De nem biztos, nehogy beleéld magad!
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! ^^
2012. jan. 22. 08:42
7/16 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Nincs mit köszönnöd! :) Minden jót kívánok Neked! :) Megint első voltam.
8/16 A kérdező kommentje:
<3 :)
2012. jan. 22. 08:45
9/16 anonim válasza:
Ne nagyon várd, nem olyan jó az :S
Én is 11,5 évesen menstruáltam először, eszembe sem jutott hogy velem ez megtörténhet... épp a plüssnyuszimnak varrtam a ruháját, és szépen elvoltam, szép nyári nap volt, erre elkezdett furán fájni a hasam. A végén már hasra feküdtem olyan kellemetlen volt. elmentem vc-re erre sok barna folt a bugyimon...megkérdeztem anyumat mi a fene ez...ugye nem az, amire gondolok?
De az volt...mehettünk betétet venni! :S:S
10/16 A kérdező kommentje:
Most már nem is várom eddig folyton vártam,de belefáradtam.
2012. jan. 22. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!