Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A vizeletemben fehéres-sárgás...

A vizeletemben fehéres-sárgás színű testek vannak. Mi ez? Menstruáció közeledtét jelzik?

Figyelt kérdés

Május 1.én volt utsó és általában 25 napos a ciklusom.Enyhe rosszullét(émelygés) és idegesség is gyötör mostanában.9.én voltam együtt párommal, csoda folytán lehetett ott gond,emiatt is picit félek.Tudjuk csodák vannak,de babát később terveztük csak.

Így most,mint a bolond vizsgálgatom magamat.Alul a hasam kezdett el fájni.Most ez a fehéres dolog foglalkoztat,jön a menzesz, vagy azt jelzi épp hogy kimarad...

köszi a válaszokat!

2009. máj. 27. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pisi nem változik se a terhességtől, se a menzesz közeledtétől. Szerintem inkább valami húgyúti fertőzés lehet. Igyál sok kamillateát, hogy átmosd a kiválasztórendszeredet.
2009. máj. 27. 09:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Sárgatestek nem is lökődnek ki a szervezetből?Csak én tapasztalok ilyeneket?Eü probléma...?:(Írjatok!
2009. máj. 27. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Húgyúti fertőzésed van, nekem is volt sajnos ilyen, olyankor fáj a has alsó része is. Rengeteg folyadékot kell ilyenkor inni, ahogy az előttem író is írta, hogy kiürüljön a szervezetedből. Ha nem iszol eleget még rosszabb lesz, előbb utóbb csípni fog, és állandó pisilési ingered lesz. És elhiheted, hogy az borzasztó. Igyál főleg ásványvizet, cukormentes folyadékokat
2009. máj. 27. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a valami a pisidben genny. a bőséges folyadékfogyasztáson túl fordulj vele orvoshoz, mert felhúzódhat, ha nem kezelik szakszerűen.
2009. máj. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!