Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előrébb lehet valahogy hozni,...

Előrébb lehet valahogy hozni, mondjuk 3-4 napot a menzeszt? Ha igen, akkor hogyan? 13 vagyok .

Figyelt kérdés
Sajnos annyira peches vagyok ,h mindig rosszkor jön meg a bajom (szünetekben ,szülinapomkor ,karácsonykor). Legközelebb elméletileg feb.10-e körül kéne megjönnie ,de pont akkor megyünk sítanfolyamra (természetesen) . Át rakathatnám magam az első turnusra ,de ott csak "majmok" lennének ,akiket nem igazán csípek .Mindenképpen szeretnék menni sítanfolyamra ,hülye lennék ,ha kihagynám ,de nem szeretném ,ha pont akkor lenne meg a bajom ,mert tervben van az is ,h elvisznek minket úszni meg szaunázni .Hallottam ,h fogamzásgátlóval lehet szabályozni ,de ahhoz én még fiatal vagyok meg anyu nem is engedné meg .Előre is köszi a válaszokat .
2012. jan. 17. 12:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tampon is létezik a világon.
2012. jan. 19. 22:57
 12/12 anonim válasza:
Ezt már én is javasoltam kérdezőnek de szerintem nem tudja hogy kell használni rendesen mert azt írta asszem hogy fájt neki vagy valami ilyesmi.De ha szakszerűen felrakja nem is érzi hogy ott van.És a ha teleszívta magát a tampon akkor szépen kilehet venni fájdalom nélkül. :S
2012. jan. 20. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!