Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hete lefeküdtem a pasimmal...

2 hete lefeküdtem a pasimmal és úgy tűnt, minden rendben van. Tegnap előtt meg kellett volna jönnie a mensimnek, de sehol semmi. Csináltam 3 tesztet és negatív lett mindhárom. De akkor mért késik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Huh én ez 1 évig játszottam XD mindig késett állandóan aztán 1x megtörtént a baj elszakadt :S:S nah az hónap volt nagyon nagyon gázos. Aztán rászántam magam a fogamzásgátlóra (16 évesen NAGYMAMÁM javaslatára aki nem mai nőci) és lám 2 éve nincs ez az idegeskedésem :D és páromat se stresszelem 2 éve :P :D
2009. máj. 26. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha védekeztetek miért lennél terhes??

Ne idegeskedj és megfog jönni.

2009. máj. 26. 21:22
 13/17 anonim válasza:
100%
semmi gáz nincs, csak túlparázod.
2009. máj. 26. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
A stressz is kozre jatszik, hogy kesik. Tehat nyugi, meg fog jonni! :))
2009. máj. 27. 02:39
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodtan várhatsz 2 hetet, viszont ha addig nem jön meg, akkor keress fel egy nőgyógyászt.

Egyébként a terhességi tesztet éjfél utáni első vizeletből kell megcsinálni.

2009. máj. 27. 04:05
 16/17 anonim ***** válasza:
A megoldás az, hogy tabit szedsz. Azzal a legkisebb az esély, hogy teherbe ess és akkor nincs ez a para minden egyes közösülés után. Hidd el, az ilyenre rámegy a kapcsolat. Én is ilyen halál para voltam. 2 hónap gumizás+megszakítás / rettegés után gyorsan tabira váltottam. Hidd el, úgy még a szexet is élvezni tudod, mert nem kattog állandóan az agyadban, hogy mi van, ha pont most esek teherbe...
2009. máj. 27. 09:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Wáááá...

Megjött :)

Azért köszi a segítséget :)

Azthiszem ezentúl tényleg tabizás lesz...

2009. máj. 27. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!