Lehet TSS, vagy csak pont úgy jöttek össze a dolgaim?
Az egész pénteken kezdődött, bulizni mentünk párommal, már induláskor is émelyegtem meg szédültem kicsit, de gondoltam csak keveset ettem, majd ott bekapok valamit és elmúlik. Mire megérkeztünk, bedagadt a torkom és elment a hangom is. Hiába ettem ott, nem lettem jobban, rázott a hideg, gyenge voltam, hőemelkedésem is volt, végül hazajöttem. Másnap reggel jött meg a mensim, és én csak tampont használok már évek óta. Egész hétvégén nagyon gyenge voltam, ágyban maradtam szinte végig, csak mosdóba jártam ki meg enni valamicskét, nem sokat, a fájó torkom meg az émelygésem miatt, és szombat reggel óta hasmenésem van. Tegnap délben felkeltem pár órára, de vissza is kellett feküdnöm. Aztán este, körülbelül tíz perc alatt a jobb szemem bedagadt, azóta is nagyon fáj és váladékozik. Ma reggel nem lettem jobban, itthon maradtam, és neten olvasgattam ezt-azt. Szerintetek ez most TSS (mert a tünetek közül sok megvan, torokgyulladás, hasmenés, izomfájdalom, gyengeség, kötőhártyagyulladás, szédülés, émelygés) vagy csak pont ilyen hülyén sikerült összeszednem egyszerre több bacit és nem ilyen komoly a helyzet? Mert magas lázam nem volt, ájulás se környékezett, pedig ájulós vagyok, de mégis, nekem ez akkoris gyanús...
Légyszi segítsetek, ma mindenképp megyek dokihoz, de azért jó lenne előtte is tájékozódni ^^
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!